istanbulluanne Ysn Benimde sari akintim var doktorumda sirkeli suyla yika dedi ben kokusundan yikamamstm. Iyi geliyorsa yapiyim ya bende beyaz sirkemi normal sirkemi kullandınız
Guldenn cemre27 canım merak etme elledikten sonra ellerini güzelce yıka ben kurban etiyle bile uğraştım elleri temiz yıkadıktan sonra hiç bir şey olmaz
Irmakdkm Aysun2834 sorun yaratmadığını ben biliyorum bi arkadaşımız yazmış sorun olur mu diye bende ellerini bol su ve sabunla yıka sorun olmaz dedim canım.
Ozgemir05 Aysun2834 eee kurban bayramında hep dokundum burda dokunan arkadaşlarda vardı hiç bir bilgim yoktu bu konuda inşaallah hurafedir
Aysun2834 Ozgemir05 O kadar çok hurafe var ki ister istemez hamilelik psikolojisi tedirgin oluyoruz ama bana çok mantıklı gelmiyor bazıları her zaman tek duam Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Sezenay cemre27 yok canım sanmıyorum ya. Yani yapmak zorundaydım şu an yemekleri de yapıyorum mecbur. Ama ellerimi sürekli yıkıyorum
Asminsmom Ysn ahh ahh bende de gecmedi suan antibiyotik kullanıyorum bide gozumu kararttim sirkeyle bol suyu karistirdim dusta yıkadım suan iyiyim sirkeyi abartip yara yapanlari kabaranlari okudugumds basta biraz korkmuştum :)