Meltem123 Ysn 2 gündür bende mantar oluştu kaşıntıdan duramıyorum valla bende genital bölgeme sirke kullanıyorum onu da burdan okudum hayırlısı 🤣🤣
Kadze Ysn ben herseye sirke kullanıyorum sebze yıkama ve ev temizlipş beyaz sirke yeme içme ateş önleme idrar yolu enfrksıyon mantar kasıntı normaş sirke hiç affetmem sirke varsa ben varım hıcbı zararıda olmadı
sudamlasi Ysn aynen kimyasallardan daha iyi temizliyo sirke ve karbonat👍🏻 Bi zararı yok sirkenin mikrop önleyici etkisi var enfeksiyon kapmazsın😊
Ysn Meltem123 geçmeyen sarı akintim vardı inanin 3 kere fitil kullandim kullanıyorum bitiyo 1 hafta sonra tekrarliyo en son yeter be dedim sabah aksam 1 kere sirkeli su ile yıkıyorum akintima iyi geldi
Sezenay cemre27 5haftalik hamileydim kurbana denk geldi 35kilo et dogradim😑 ellerimi sık sık yıkadım ve kendimi kesmemeye çalıştım. Etten tiksinmem dışında sorun yaşamadım 😊
Guldenn cemre27 canım merak etme elledikten sonra ellerini güzelce yıka ben kurban etiyle bile uğraştım elleri temiz yıkadıktan sonra hiç bir şey olmaz
Sezenay cemre27 yok canım sanmıyorum ya. Yani yapmak zorundaydım şu an yemekleri de yapıyorum mecbur. Ama ellerimi sürekli yıkıyorum
istanbulluanne Ysn Benimde sari akintim var doktorumda sirkeli suyla yika dedi ben kokusundan yikamamstm. Iyi geliyorsa yapiyim ya bende beyaz sirkemi normal sirkemi kullandınız
Asminsmom Ysn ahh ahh bende de gecmedi suan antibiyotik kullanıyorum bide gozumu kararttim sirkeyle bol suyu karistirdim dusta yıkadım suan iyiyim sirkeyi abartip yara yapanlari kabaranlari okudugumds basta biraz korkmuştum :)
Irmakdkm Aysun2834 zaten mecbur dokunuyoruz hepimiz fakat bakteri enfeksiyon olmaması için hemen bol su ve sabunla elimizden çıkartmamız gerekiyo
Ozgemir05 Aysun2834 eee kurban bayramında hep dokundum burda dokunan arkadaşlarda vardı hiç bir bilgim yoktu bu konuda inşaallah hurafedir
Aysun2834 Irmakdkm cnm zaten onu mecbur yapıyoruz ben sebze yıkadıktan sonra bile temizliğinden emin olduğum halde tekrar sabunlarım ellerimi malum herşeyde bakteri var anlatmak istediğim o değildi dokunmanın sorun yaratmadığı
Irmakdkm Aysun2834 sorun yaratmadığını ben biliyorum bi arkadaşımız yazmış sorun olur mu diye bende ellerini bol su ve sabunla yıka sorun olmaz dedim canım.