whitemoon Normal doğumu çok istiyorum aksi gibi de dönmüyor çocuk bi türlü 39a kadar bekleriz yoksa sezaryan dedi doktorum belli olmaz dönebilir ama kilo aldıkça zorlaşır dedi bu haftaki kontrolde 2070gr çıktı
Deletedmom_110 whitemoon canım doğuma kadar kaç kere dönüyor haberin var mı hiç takma kafana döner daha çok zamanın var Bir de bazı bebekler doğum anına kadar dönmeyip doğum sancısı ile dönüyor 🌸
Hamideersin whitemoon tam 32 33 civari dönmüştü normal dogum yaptim şükür ikincide de normal olur inşallah dua ediyorum
Ormanmeyveli whitemoon Keşke dönmeseydi diyorum çok baskı yapıyor. Ama endişelenmeyin son ana kadar vaktiniz var
Mirac1907 whitemoon benim ilk oğlum 40+3 te donmustu şimdi de hamileyim 37 haftalıkken makat gelişti direk sezaryan günü verdiler bir gece de döndü insikak süresi dinlettim secde pozisyonunda durdum ertesi gün gittiğimde dönmüştü şuan hala baş aşağı inşallah değişmez deneyin sizde inşallah döner
whitemoon Mirac1907 hiç duymamıştım o sureyi denicem bugün kesinlikle inşallah döner yalnız iyi bekletmişler sizi 40a kadar 39 da alalım diyor doktorum da
Mirac1907 whitemoon evet 40 da döndü ama ben 42 haftanın sonunda doğurdum devlet hastanesi evimin dibimde hergun muayene oluyordum ebelerde bir sıkıntı yok bekleyelim dediler bekledik doğmak bilmedi 42 hafta bitince suni sancı ile normal doğurdum
didnr_ whitemoon bende makat gelişi olduğu için post açmıştım doğuma kadar döner demişlerdi 27 haftalıkken baş aşağı dönmüştü 32 haftalığız bizde yine makat geliş pozisyonunu almış hangi şekil doğum daha hayırlıysa o olsun😊
Cigdemm1 whitemoon ben 28 haftalığım geçen hafta kontrolde dönmüştü ama daha çok yolumuz var böyle kalacağı da kesin değil hayırlı şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ☺️
linsmea whitemoon canım bunun için egzersizler var onları yapabilirsin. Spinningbabies diye aratırsan instagramda güzel videolar var. Doktorun izin verirse yapabilirsin 😊Hatta bazı manevralarla ebeler doktorlarda döndürebiliyor. Sırf bu nedenden inşaallah sezeryan olmazsın.