Yildiz028 Ada-1712 benimki de normalde bugun 7+1 doktor 4+4 uyumlu dedi Anlamdim gec dollenme oldu galiba
Ozlm0916 23mayiis17 inşallah canıımm 😍😍 hastaneye giderken bi heycanlı oluyomki bende bizimde salı günü kntrolmz :)))
23mayiis17 Ozlm0916 Evet aşırı heyecanlıyım şimdi gidiyoruz bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız🥰
23mayiis17 Ozlm0916 ultrasonda göremedi canım alttan muayene yapmak istedi ben izin vermedim 1-2 hafta sonra tekrar gel dediler
tolbetulll 23mayiis17 23mayiis17 2000 üstünde kese görünüyor ama bu durum kişiden kişiye göre değişiklik olabiliyor isterseniz biraz daha bekleyip kalp atışınıda duymak için gidersiniz . Ben betamın Yükselmesini epey bekleyip öyle gitmiştim 7 haftada kalp atışıda duyulmuştu 💓
Ozlm0916 SemaArin GÖRDÜMMMMMMMMMM SENN BU DEGERLE ASLA GÖREMEZSIN YAZMISSINDA ONA DEDIM BEN CANIIIIIMMMMMM
ikicocuk_biranne SemaArin eee gorulmezmiymişş bi ara doktorunu da sor. Hey allahım seni burda ikna mı etmeye çalışıcam işine bak bide büyük büyük yazıyorsun git tribini kocana at töbe yarabbim tek sen mi hamilesin