Elvanguzel papatyaannesiiii 1,58 boyumla 80 kilo ile hamile kaldım şu anda 28+5 haftaligim 5 kilo aldım bakalım kaç ile bitireceğim bu serüveni 🤗
Elvanguzel papatyaannesiiii teşekkür ederim diyetle koruyoruz tabiki yoksa daha fazla alırdım eminim 🤗
Deletedmom52620 papatyaannesiiii göbeğim vardı birde basenlerim büyük şuan hamilelikle basenlerim daha da büyüdü
Deletedmom_7 papatyaannesiiii 1.57 75 kilo ile hamile kaldım kilolu hamileler çok fazla kilo almıyor diyorlardı doğruymuş Ben hala 75 kiloyum😂🧿
papatyaannesiiii Deletedmom_7 ikinci gebeliğimde bende sizin kilodaydım şuan geldiğim kilo 84 bünye meselesi bence ama maşallah böyle devam inşallah 😂
papatyaannesiiii _Mutlu çok yiyoruz hamilelikte 😅 sonrasında da zaten illaki kalıyor olsun verilir sağlıklı sıhhatli doğsun da 🥰
Deletedmom_7 papatyaannesiiii Vallahi belki alırım belli olmaz daha var doğuma ama alırsam bile herhalde çok fazla almam diye düşünüyorum 29. haftaya geldim çünkü
CiCi_BeBe_AnNeSi papatyaannesiiii sanmam hele iki bebem var nasi verem sipora gitmeyi düşünüyom bebeleri kime bırakacam 😂