Naz12- Bende de 7.5 cm var doktor 6 ay sonunda olmazsa tüp bebek dedi gerçekten Allah kimseye göstermesin bu hastalığı
Erme dtastan benim canım suan 8 haftalık hamileyim hic bir tedavi olmadım eğer tek tarafındaysa ordaki tüpü kapatsa bile diğer taraftan sperm girişi olup yumurtayı dölleyebiliyor doktorum söylemisti doğumdan sonrada kalmıyormus
polyanna06 Erme doğumdan sonra kalmıyormuş derken kist mi kalmiyormus normal doğum sezeryan fark ediyor mu bana kist yok olmaz dediler
Adel3 Benim tek tarafta var ilk hamileligimde kistin olduğunu yerden yumurtlamissin demişti doktor. Farklı sebeplerden bebeği kaybettim. Hemen yine hamile kaldım şükür. Yani hamile kalmami hiç etkilemedi.
minikcikolatammm13 polyanna06 hamilelikte küçülüyor diye biliyorum. Normal doğumda gider mi bilmem ama sezaryende temizliyolar sanırım. Ama bana doktorum daha dün ameliyat bile olsan 6 ay 1 sene sonra tekrarlar dedi🙇🏼♀️ Ben tüp bebek tedavisindeyim. Kistim baskılanma aşamasında 3 aylık
Erme polyanna06 benim doktorum doğumla birlikte gidiyor zaten kalmaz dedi sezeryan veya normal olarak detay sormadım