mrvsrcn Kbramhmt işte doktor tekrar ver var da diyemem yokta diyemem dedi vereceğim bakalım bugün tekrar
Rumeysa6115 mrvsrcn çok heyecanla ve merakla okudum gerçekten. Rabbime sizin için dua ediyorum hamişlerin duası kabul olur. İnşallah gebesinizdir. Adetiniz kac gün geçti ? Test yaptınız mı ?
mrvsrcn Rumeysa6115 Allah razı olsun canım benim güzel gönlüne sağlık, bat 4 temmuzdu işte bugün gecikmenin 3.günü kan verdiğim gün kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı akşama kan 5,08 çıktı akşam tekrar vereceğim dualarınızdan eksik etmeyin😍
Rumeysa6115 mrvsrcn inşallah hayırsıyla gebesinizdir. Hepimiz sağlıklı sıhhatli sekılde bebişlerimize kavuşuruz inşallah 🥰 dualarım sizinle. Bizede haber verin mutlaka ❤️ Sonuç umduğunuz gibi çıkmazsa da rabbimin vardır bi bildiği asla stres yapmayın. Stres yapmadığınız zaman her şey o kadar yolunda gidiyor ki 🥰
mrvsrcn Gamzelit hala regl olmadım canim bugun gecikmenin 13.gunu dün kaset test yaptım bisey çıkmadı regl olmayı bekliyorum söktürücü kullanacağım sanırım