mrvsrcn Canancndn sabah bi erken gebelik daha yaptım onda bişey çıkmadı, ama akıntım o kadar çok ki beyaz böyle süt rengi krem kıvamlı ve vajinamda böyle şişlik gibi yumuşaklık gibi açıklık hissediyorum bilmiyorum farklı bat 4 temmuz bekliyorum işte
Canancndn minik_koala_ve_annesi Yaa benimde aynı oldu. Aşırı bi duygusallık geldi normalde de duygusalım ama dedim bu normal değil 😂
minik_koala_ve_annesi Canancndn allah gonlune gore versin canim insallah tez zamanda guzel haber alasin😇🥰
Canancndn mrvsrcn kendini strese sokma böyle kan ver geç belirti olunca kanda çıktğı inancındayım. İdrarda daha sonra çıkıyo çünkü kan en garantisi. Bende senin gibiyken gebelik öncesi öğrendim. Yoksa da şayet bekleyip ümitlenip üzülme diye diyorum yanlış anlama
Happy52 mrvsrcn Bende bu marka kullandım comfort bu şekilde çıktı sonra kadet test yaptım onda da çift çizgi çıktı. Bide kaset testlerden deneyin
mrvsrcn Happy52 denicem kuzum adet günüm pazartesi bakalım şimdilik gelecek gibi değil ama inşallah gelmez
Happy52 mrvsrcn Benimde adet günüm tahmini 3 temmuz yada 4 temmuz. Bazen 26 bazen 27 günde bir adet gördüğüm için 🥰 inşallah çift çizgiyi görürsün canım
mrvsrcn Happy52 benimde 28-29-30 günde bir oluyorum değişiyor. bugün yarın yada pazartesi olmam lazım işte
nurtanesiiii mrvsrcn bende bu testle ogrendim canim sonra normal kaset test yaptim onda da silik cizgi çıkmıştı sonrasi pozitif 🙏
Gamzelit mrvsrcn canım ben adetine 5 gün kala öğrendim bu test ile 2 tane ard arda yaptım silikti, sonra başka marka aldim eczaneden erken gebelik, onda hiç çıkmamıştı. Üzerinden 1 hafta geçince kanda 94 çıkmıştı betam bence bi şans ver 💐🌼