Abcd12 Kizlar bugün çok şükür 18 haftalık oldum.Daha yeni uyandım iki parmağımda kına yakılmış ilk başta bişey bulaştı sandım ama kına olduğunu fark ettim ne demek oluyor bu 🤔
smallbaby Abcd12 bendede oldu o haftalarda çok korkmuştum taa dirseğime kadardı lekeler avcumun içinden taşmış gibi görünüyodu delirecektim bişiy olmadı şükür şimdi bizimkiler dalga geçiyolar gınalıı diye gülüp geçiyoruz sende öyle yap önemli bişiy deyil bu
Beyazanneweww Abcd12 kızlar şaka gibi ama biz sabah eşimle kalktım eşim gömlek seçerken fark etmiş elinde kuma vardı resmen avuç içi ve parmaklarda ufak ufak
Bebegimizolsun Askiletotomsu yaaaa aşkım ama öyle 🤣 şimdi kadını mı korkitim hurafe söyler söyleyerek 🤭🤭🤭
Askiletotomsu Bebegimizolsun malum hurafeci kocakarilardan yeni nesil olarak biz de nasibimizi almışız, bizden de hurafeciler gelir şimdi Nedense hep hurafeyi bilime tercih ediyoruz Kimse akıl mantık çerçevesine uyumlu davranmıyor
Bebegimizolsun Abcd12 aynen kuzum zaten aratır googleye yaz görürsün bi mantar çeşiti olduğunu içini ferah tut herkeste olabilir bişey bu
Bebegimizolsun Askiletotomsu aynen öyle valla zaten buradaki korkarak yazıyor bişey olmasından korkuyor bizim insanlarımız da korkunun üstüne üstüne gidiyor çok değişik bi milletiz gerçekten
Askiletotomsu Beyazanneweww olabilir bunda bişey yok Cin peri ya da ermiş Hızır işi değil Cilt mantarınin işi
Beyazanneweww Askiletotomsu ay evet bende öyle söyledim eşime artık bi doktora gidicez ama burda da bu konuyu görünce şaşırdım
Burcu0707 Abcd12 benimde oldu dun gece .ama ben yatmadan once sefrali yedim sorna ardindan bir dilim kavun yedim soguk icim serinlesin diye.. kavunu dilim yedim ve elimi yikamadan uyudum bilerek daha oncede denemistim.kavun sefrali yedikten sorna elinizi yikamadn yatincada oluyor😀😀😀
Abcd12 Burcu0707 aynen oda olabilr bişey yeyince😂😂ne diyelim zor bı süreç hepimiz hayirlisyla atlatalim