birmeleginannesii Dilarabozdemir 2 kere kız dendiktem sonra kızdır heralde dedim saglıklı olsun dedim ustelemedim ya eşim ve çevrem git renkliye gir net olsun dediler aklıma girdiler 😔
saglikciaanne Bunlar tamamen hurafe 🙄 sağı solu yok bunun cinsiyeti zaten sizin bebeğinizin sağda solda olması değil erkeğin spermi belirliyor. Sizde o ay hangi tarafinizdaki yumurtalıkta yumurtlama görmüşseniz öyle hamile kaliyorsunzu
Skdinc birmeleginannesii 24. Haftadayım hep başından beri sağda hissediyorum. Toplanırsada oraya toplanıyor. Kız 💕
Mauncniez birmeleginannesii benimkii ben rahat galibaa 10. Haftadan beri çıkıntısını görüyoruz 14’tede duruyordu şimdi 18de gidicem tam net olur inşallahh 😊
edis22 birmeleginannesii benimki erkek ve hep sag tarafda. Yalniz nasil 30da daha belli degil? Detayliya girmedinmi?
birmeleginannesii edis22 girdim canım orda da bacakları kapalıydı çıkıntı yok kıza benzıyor dedi ama sıyah beyaz da baktı renklide bakılmıyor cınsıyetıne dedi tereddutte kaldım
edis22 birmeleginannesii tatli seyler ve bol su icip oyle git. Benim bebisim su icince cok hareketleniyor
ayhankubra01 birmeleginannesii ilk gebeligimde benimde sadaece bı defa göstermisti doktor erkeğe benziyor ddi sadece bir daha gostermemisti doğumda ogrendim
Hamisbirhemsire birmeleginannesii benim bebeğim erkek ve hep yer değiştirir ama genelde solda duruyor