Yagmurogul Güzel anneler hazırlıklara başladınız mı? Neler yaptınız? Benim ikinci gebeliğim nasılsa ne olacağını biliyorum diyip ağırdan aldım biraz ☺️ Sizde durumlar nedir?
cgnduru Yagmurogul benim ilk gebeligim her şeyi hazır 😀 ufak tefek şeyler var ama oda 35. Haftada yapılabilir o yüzden kafama takmıyorum ❤
ebrulegarci Yagmurogul eksiklerim var hiç hazırlayasım gelmiyor yeterki sağ salim kucağıma alım kardeşim 6 gün olalı vefat etti herşeyden soğudum Rabbim hiç birimize evlat acısı göstermesin herşeyin hayırlısını versin
Tiredmother Yagmurogul ağırlaştım bunda çok o yüzden erkenden çantasını hazırladım son zaman anca temizlikle uğraşırım diye. İlkimde çok rahat geçirdim hamileliği bu çok zor oldu 32. Haftaya giricem karnım ilkinde doğuma gittiğim kadar büyük nasıl geçecek kalan zaman bilmiyorum 🥲
Yagmurogul cgnduru ilk bebeklerde daha çok heyacan oluyor sanırım bilinmezlikten dolayı ☺️, ikinci bebekte ilkiyle uğraşmaktan çok bi zaman kalmıyor ☺️, sağlıkla kucağınıza almayı Allah nasip etsin inşallah 🙏
Yagmurogul Marazin_annesi ben kızımdan kalan bazı kıyafetleri yıkayıp ütüleyip kaldırdım. Onları giydircem oğluma çoğu hem kız hem erkek için olabilen kıyafetlerdi ☺️
Mommynurse 30+5 den selam . odası kuruldu aldıklarım çok az gibi geldi ama almicam nasıl bı tosuncuk olacak belli değil internetten sipariş veririm diye düşünüyorum. Banyo seti alcam sadece başka illa da şu alınmalı diyen varsa yazsn lütfen ilk bebiş her şey gereksiz geliyor 😂😂😂
Yagmurogul Mommynurse ikinci bebeğim olucak nacizane fikrim kıyafetlerini küçük alma çok hızlı büyüyorlar . 0-3 aylik yığma kıyafetleri bir kaç takımı olsa yeterli, 3-6 alırsın çünkü hızlı gelişiyorlar, birde mevsimsel döngüye dikkat ederek almanı tavsiye ederim.
Cansuu01 Kızımın her şeyi tamam :) bi tek şampuan bez pişik kremi gibi hijyen takımı kaldı. Onu da bayramdan sonra alırım Allah’ın izniyle. Kendime almam gerekenler var. Hastanede giyeceğim kıyafet gümüş kapak, hastane odası kapı süsü falan kaldı :)
Marazin_annesi Yagmurogul ben de aynı oglumun kücuklükleri duruyo yarı çogu ben hiç bisey almadım teyzesi ananesi alıo tabi fazlasıyla yeter😊 5 hafta sonra yıkar ütülerim diorum acaba geçemi kalıyorumki…
gulsah_12 Yagmurogul 0 3 ay hiç almadım hep 3 6 ay acaba çokmu büyük olur cabuk büyüyor dedıklerı için bırakmadılar alayım 😊bide bi sorum olcak benm sol göğsümden hep sıvı gelıyor ama sağ göğsümde bi ıslaklık ağrı falan yok acaba yaşadınızmı hiç gebelıklerınızde yaşayan varmıdır kı ya
Yagmurogul gulsah_12 3-6 alarak çok iyi yapmışsın canım . Göğsünden gelen sıvıyı hiç yaşamadım doktora danış bence
gulsah_12 Keremim27 yok sıkmıyorum normal olduğunu bılıyorum ama sağ göğsümde hiç yok neden hani sağ göğsümde sütmü yok acaba
Keremim27 Vardır canım benimde sağ gogsumden geliyordu ama doğumdan sonra diğerinden de gelmeye başladı
hukukcuanne_06 Yagmurogul bi ara hevese gelip birkaç parça giysi almıştım e bebekten bi de iki üç prça hediye geldi onun dışında hiçbir şeyi yok yavrumun, önceden çok takıyodum almadık yetişmeyecek diye şimdi bi aman hayırlısı modu geldi bakalım haftasonu çıkıp bakıcaz inşallah eşimle(not ilk bebeğim pzar 31 hafta olacak)