ipekveatlas serpilctn canım onu bilmiyorum ama besiginin altına ben battaniye koyup kafasını yüksek tutuyodum
Derya serpilctn yastığı kaldırırsanız o zaman genzine kaçar asıl kaldırmayın bebeğinizi sağa yada sola çevirerek yatırın
serpilctn Derya yapıyorum sağa donduruyorum bi geliyorum sırt üstü dondurmus kendini öyle yatıyor sen daha bir aylıksın nasıl dönüyorsun öyle 🤭
Dark serpilctn yani aslında tanıya gerek yok malum yenidoğanlar çok kusuyor uzunca bir süre. İmkan varsa tavsiye ederim
serpilctn Derya yani yan yatirim sırtına da bi battaniye koyayim donmesin diye bunu hiç düşünmedim 😊🤭teşekkür ederim deniyecem ilk çocuk olunca baya bi acemilik var
Acemianneee08 serpilctn mamadan sonra gazını alıyor musunuz? Gazı çıkmadan yatırmayın birde yatırırken reflü yatağı bebek yan yatsın hep Allah korusun genzine kaçabilir .
serpilctn Acemianneee08 gazını çıkarmak için uğraşıyorum bazen çok kolay.cikiyor bazende naparsam yapım çıkmıyor 🤦♀️
Acemianneee08 serpilctn sırtını tam destekleyip yatın gazı çıkmazsa dönemesin Allah ah korusun kusabilir dönüp . Reflü yatakları çok iyi o konuda onu deneyebilirsin