Eslem_1 bahar_ayax yukarıda bir sürü kişiye de anestezi öncesi takmışlar herhalde her hastaneye göre değişiyor durum 🤦🏻♀️
Seyo64 Mubufe bana odada taktilar canim ebeler ameliyathane kabalık orda rahat edemezsin dedi bende tamam dedim odada takildi
Rabia344 Mubufe Aha bende bundan korkuyorum çünkü gözümü çok korkuttular🙈😂 Ama doktoruma sordum korktuğumu da söyledim. Uyuştuktan sonra takacağız merak etme dedi uyuşukluğun tam geçmeden de çıkarıyoruz acı hissetmiyorsun dedi. İnşallah öyle olur🤲🏻
Mubufe Rabia344 ayy ne güzelmiş sizin doktor açıkcası ben sormaya korktum çekindim daha doğrusu ayıplar diye 🙈🙈 neyse ki tek düşünen ben değilmişim bir sürü kişi varmış ben gibi
Seyo64 Mubufe yok canim ameliyathane daha kalabalıktı ebe haklıydı odada 2 kişi vardı ameliyathane de neredeyse 6 kişi vardı 🤣🤣
CananDuru Mubufe hiç takılacak birşey değil o kafaya sen sezeryandan çıkısı düşün. Uyusturup takıyorlar hissetmiyorsun ben çıkarırlarken de pek hissetmedim çıktından sonra cok cok hafif bir yanma oldu sadece. En son düşünecegin şey bu olsun bence
Mubufe CananDuru sezeryandan sonra pek sıkıntım olmadı benim ilk doğumda sonda en zoru gibi geldi çıkarırken yanma oldu sonda ya bağlı enfeksiyon kapmışım tuvaletimi yapamamiştm çok kötü anı bıraktı bende sonda o yüzden korkuyorum hala 😒
Aalleeyynnaa ebrue66r bir kaç saniyelik bir şey inanın, kendinizi rahat bırakın bebeğinize kavuşmayı düşünün, hiç acı yok dersem yalan söylerim biraz acımıştı takılırken ama çıkarırken hiç hissetmedim ikisi de bir kaç saniyelik bir şey, herşey gönlünüzce olsun 🌼
Esraa16 Mubufe benimde ameliyathanede takıldı uyuştuktan sonra hatta hiç hissetmedim çıakrkende acımadı ama sonra idrarını yaparken bir süre yanma ve acı hissediyorsun 🙈
DerinKoss Mubufe Anestezistle ve doktorumun asistanıyla bu konuyu konuştum. Spinal anestezi ile doğum yapacağım için ameliyathanede uyuşturduktan sonra takacaklarını söylediler. Ancak o şekilde içim rahatladı 😀 Yarın (1 Temmuz) doğumum var bakalım sonrasında deneyim paylaşabilirim ancak 😅
BaLevLat34 Mubufe İlk doğumumda takılmadı ama bunda takılacak galiba öyle duydum Odada takılması gerekiyormuş ameliyathanede yasakmış 1 ay dogumuma korkmuyorum aslında ama düşünmeden de edemiyorum 😅😅🤪
zepbjk Mubufe benimkini odada taktılar sonradan ameliyathaneye alınmıştım.Çok ta büyütğlecek bir şey değil