Eren_umay2 pamia inşallah canm da bazı doktorlarda bakmıyor inanki zannetmiyorum bende bakacağını kan alacam demişti
Eren_umay2 pamia göründü canm benim kesede hatta kalp atışını bile gördü duymadık ama gösterdi doktorum cok mutlu oldum valla
Brcnbysl pamia benim ilk 5+1 de alttan muayene ile kese görmüştük. Kalp atışı için de 1 ay sonra gitmiştim.
pamia Brcnbysl benide altan muayne ettiler bana haftaya gelin kalp atisini duyariz dedi cok heycanliyim
23mayiis17 pamia Alttan muayene zararlı diye ben yaptırmak istememiştim o yüzden keseyi göremedik bugün 🥺
23mayiis17 Bende 4+5 gunluk bugün ultrasonda göremedi alttan muayene ye ben izin vermedim haftaya gel dedi
Babytwo2 Minikuzu ben de aynen böyşe düşünmüştüm ikinci bebeğim bu nasip olursa . Ama maalesef kanama olunca yapamadım o dediğimi 😅hayırlısı olsun de . Bida gitmeye razıyım şimdi hayırlısıyla kalp atışını duyayım da haftaya da
mervecix Merhaba beta 4897 cıktı ama kese gözükmed doktor 5 haftalık rahim duvaro kalınlasmıs dedi haftaya tekrar gel dedi sızce olurmu böyle değerim yüksek 1000 lerde mi diye sordum hayır dedim