summu pamia kese gözükür hatta onuda da alttan muayene ile gorme durumu olablir ama bebek ve kalp atışı vs. İçin en az 8. Haftayı geçmesi beklenir cnm.
Aise44 pamia bende 5+2 ve yarın randevum var inşallah görünür. Benimki tüp bebek döllenme zamanım filan hepsi belli. Beta ne oldu sizde
Eren_umay2 pamia Benim de yarın bakalım 5+5 olacaz oğluma hamileyken görmüştü keseyi bakalım bu gebeliğimde nolacak
alitalia Keseyi görürsünüz büyük ihtimalle geç döllenme değilse tabii. İnşallah güzel haberler alırsın🙏🏻
pamia Eren_umay2 insallah gorunur bende hemen gozuktu rabbim herkese bu guzel duyguyu yasatsin insallah
Eren_umay2 pamia inşallah canm da bazı doktorlarda bakmıyor inanki zannetmiyorum bende bakacağını kan alacam demişti
Aysel999 pamia ben ılk gordumde 5hafta 3gundu ınwallah gorunur bana doktorum gorunmuyede bılır soylemıwdı ama gorundu ınwallah gorunur🙏🏻
Minikuzu pamia bir daha hamile olursam 7 hafta kadar bekleyip gitmeyi düşünüyorum hem kalp atisi duyma stresi hem bebek gorundu görünmedi dertleri yok tertemiz tek muayene
Babytwo2 Minikuzu ben de aynen böyşe düşünmüştüm ikinci bebeğim bu nasip olursa . Ama maalesef kanama olunca yapamadım o dediğimi 😅hayırlısı olsun de . Bida gitmeye razıyım şimdi hayırlısıyla kalp atışını duyayım da haftaya da