Mlktnc Ben 30. Haftada ilk üç ay giyeceklerini yıkadım ütüledim. Gün geçtikçe bir şey yapmak daha yorucu oluyor..
Nskyhn Ben de 25 teyim geçen eşime agirlasmadan yapıp kaldırayim dedim acele etme ben yıkar ütülerim dedi 💃💃
mmihri Serap26_ sen bensin galiba 😅 36+6 dayım daha çantamı hazırlamadım ütülenecek ve yıkanacak kıyafetler var 😅 umarım kızım ani bi sürpriz yapmaz diye dua ediyorum 😅
Serap26_ mmihri Öyle olursada ne war ne yok toplar doğumhaneye giderim napim 😂😂😂 Açıkcası çantada beklesin koksun istemiyorum kıyafetler ondan biraz ağırdan alıyorum benim ki de kız bu arada😂 Allah’a bağışlasın sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏
Biroglanannesiii Sefanur050820 26.haftada başladım yıkadım ütüledim güzelce kaldırdım 34.haftadayım şu an çantam da hazır inan ki bu haftalara gelince halin olmayacak ufak bir şey bile ağır geliyor sana ☺️
mmihri Serap26_ mantıklı ben öyle düşünmemiştim. Amin inşallah hepimiz kolaylıkla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız yavrularımızı
Nazife03 Sefanur050820 25 haftalığız bizde daha alışverişin çoğunu tamamlamadık bile beşik dolap hiç bir şey almadık serkraj oldum bir de o yüzden de biraz ağırdan alıyorum bn bakalım nolacak hayırlısı ile kucagimiza alırız insalah
hukukcuanne_06 Ben 31.haftayım daha iki üç parça dışında alışveriş yapmadım😬 bi boşvermişlik var ya hayırlısı hallolur elbette birkaç gün içinde🫠