Deletedmom7373700 Melos90 ama haksız mıyız ya Allah aşkına 😂 ben ne zaman doğruyu söylesem beni hemen herkes linçliyor ki 😂 bazı şahıslardan kastın kim bilmiyorum ama linçleyenim çok 😂
Melos90 Deletedmom7373700 işte lincleyen tayfa 🤣 aman öyle doğru söyleyince millet saldırmaya kendini göstermeye pek merakli doğrulardan vazgeçme beni de çağır postlarina 😘🥰🥰
Deletedmom7373700 Melos90 valla hep linç yiyorum ya. Hatta o yetmiyor bazen askı bile alıyorum 😂😂 ama doğruları söylemeye devam. 😂 çağırırım canım o sinirle unutmazsam 🤣
Melos90 Deletedmom7373700 AA bı de şey var dur doğru bir şeye deginiyorsun hemen kalpten vuruyorlar senin kalbin kötü için fesat vs vs 🤣🤣🤣
Melos90 Deletedmom7373700 onu yaoan çok kadın kadına şiddet uyguluyo diyen mi ararsın kalbin kotulesmjs diyen mi halbuki bir şey demedim ha 🤣🤣🤣
Yaseminf elmaserkc21_ hayatımda gördüğüm en tuhaf cinsiyet sorusu hareketsiz olması normal mi ki bi onu sorun doktora neden hareketsiz diye
Deletedmom7373700 Melos90 bizi burda delirtecekler Cidden 😂 kadının biri benimle yarım saattir tartışıyor. Soda verince gazsız oluyormus bebek dedi saçma dedim diye. Şa Havle ya 😂
Aysekalkan Doğunca görürsün inanama böle şeylere her bebek farklı her anne her yaş bile farklı takılma rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin gönlümden geceni
Damla1995 Hilalkl sana inanki bunu anlatamam yasaman lazmm yani o kudurukluğu disarda yasamamaniz da lazm 😭 riskliyik suan ve doktorum bana o yaramz kuduruk cocuğmu bile yasakladı yaklasma diyo sen dusun 😁icerde kudurukdu disarda hepten kuduruk 😁