HeyMommy Mucizem_00 Hamileliğimin en başından itibaren doktorum hangi ilacı verdiyse her gün aksatmadan kullandım ☺️Özellikle magnezyum. Huzursuz bacak sendromu uyutmayınca kendisi en yakın arkadaşım oldu 😂
Moonlight38 Cigdemm1 Aynen kasılmalar magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor, bacağına falan kramp da girer
Cigdemm1 Moonlight38 sabahları bazen anlık kramplar oluyor karnımın sertleşmesini falan doktora söylemiştim ama magnezyum ilacı falan yazmadı
tarcinnnn Mucizem_00 sabah akşam içiyorum. 37+6yım birazdan 38 olucam 😂 2 bile yetmiyor artık inanılmaz kramp yapıyor
Moonlight38 Cigdemm1 Canım sen her gün bir adet kullan, vitamin zaten zararı yok faydası var. Aradaki farkı kendin göreceksin
Ayseaysa Mucizem_00 ben 24 haftaligim ilaç magnezyum hiçbirini içemiyorum midemi bulandiriyo arada kullanıyorum sadece
Nilperisi Cigdemm1 tam gögsümün altında sanki birisi vazoyu koyuo danteli büküyormuş gibi kasılmalarım oluyordu ılk gebeliğimde magnezyumda hıc kullanmamıstım ondanmıymıs acaba ki😳
Ecceee Mucizem_00 içiyorum ama artık midem bulana bulana zorla içiyorum 🤦🏻♀️ Suda eritilen formunu kullanıyorum şekerli bi tadı var çok kötü, tabletine geçicem sanırım
Zeynepppdyg Mucizem_00 günde 2 kere içiyorum çünkü içmediğinde bacak kramplarım artıyor dün ve bugun ellerimde kasılmaya başladı 🥹
eylulmomm @Ecceee adı ne canım ilacının benimde başta midem bulanıyodu ilaç tam erimeden yani içinde çok azıcık kalınca içmeye başlıyorum asitli bişey iciyormus gibi oluyo bu şekilde icemeye başladım bende zor içiyodum nasıl ichcem diyodum yöntem buldum
Moonlight38 Bu benim magnezyum ilacım, ne tadı var ne kokusu, içemeyenler için içimi kolay, eczaneden temin edebilirsiniz