Moonlight38 Mucizem_00 Evet canım, her gün içmekte fayda var. Gebeliğin ilerleyen sürecinde kasılmaları en aza indirgiyor
Menek16 Mucizem_00 düzenli içmiyordum yalan yok taaaa ki ayaklarıma kramp girip uykumdan edene günlerce agrısını çekene kadar şuan magnezyum benim yegane dostlarımdandır
Deletedmom52620 Mucizem_00 düzenli içiyorum bir öğünümü aksatmamaya çalışıyorum aksattığımda belden aşağısı sancılı uyanıyorum bende her gün mutlaka alıyorum sabah akşam
Cigdemm1 Moonlight38 ya benimde sertleşme böyle toplanma hissi oluyor magnezyum eksikliğinden mi acaba
Mrv_123_bg Ben hergun üçer defa içiyorum erken doğum riski icin. Tadini da hic sevmiyorum ama mecburen kullanıyorum
Mucizem_00 Menek16 ya bende aslnda içmeden once bişey yoktu ta ki 1 hafta falan kullandım dbugun kalkınca sol bacagma kramp girerek uyandım, sonra dedm magnezym mu yptı falan ne bileym, yada artk baslıyor mu ki 17+5 im
Mrv_123_bg Ormanmeyveli bebegimin gobek cevresi iki hafta geriden geliyor. İki haftayi gecmezse tabi bekleyecegiz. İnşallah büyümeye devam eder 🙏🏻
Menek16 Mucizem_00 muhtemelen başlıyor artık benim gibi geç kalmayın düzenli için çünkü bi süre sonra beybitolar bizdeki kalsiyumu da çekecek bu süreçte magnezyum artı magnezyum oranı yüksek sodyum oranı düşük maden suyu için kalsiyum için de süt ve süt ürünlerini tüketin nacizane tavsiyem 🌸 34+4 ten selamlar 🥰
Ormanmeyveli Hem hapını hem tablet şeklinde eritme olanını kullanıyorum günde yaklaşık 500 mg almış oluyorum
Ahsenmom Mucizem_00 bütün ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ama en en en dikkat ettiğim magnezyum O ağrıları uyusmalari yaşamayan bilemez diyorum ve magnezyuma devam
selmabttl3 Mucizem_00 hegün düzenli içtiğim söylenemez suda eritilen den verdi baan midemi bulandırıyo biraz
Moonlight38 Cigdemm1 Aynen kasılmalar magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor, bacağına falan kramp da girer
Nilperisi Cigdemm1 tam gögsümün altında sanki birisi vazoyu koyuo danteli büküyormuş gibi kasılmalarım oluyordu ılk gebeliğimde magnezyumda hıc kullanmamıstım ondanmıymıs acaba ki😳
Sehrbnon122 Mucizem_00 ben suan 17 haftalık ikizlerime hamileyim ve bazen içmiyorum yaa cok kusuyorum ilaç gördüğümde valla cok düzenli içemiyorum malesef :(