Yusufayazin__annesi AhmetVeMustafa dunku doktor kimyasal buyuk ihtimal dedi bugun kide dusuk yapmissin dedi ultrason yapmasan
AhmetVeMustafa Yusufayazin__annesi anladım canım inşallah bir önce şifana kavuşursun çok zor zamanlar 🤲🏻
Yusufayazin__annesi AhmetVeMustafa dunku doktor kimyasal buyuk ihtimal dedi bugun kide dusuk yapmissin dedi ultrason yapmadan soyledi
Yusufayazin__annesi Sonikiuc benim en yuksek 211 cikti pazartesiden beri gidiyirum canim 3 gundur beta bakiyordu 1 saate pedim doluyor dedim ultrasonla bakim dedi baktifi gibi yatis dedi dunku doktor kimyasal dedi buyuk ihtimal bugunkude dusuk
NilsuGunay Yusufayazin__annesi Anladım büyük ihtimalle kanamanızdan dolayı gözlem altında tutuluyorsunuzdur belki de stres yapmayın hayırlısı ile atlatırsınız inşallah rabbim şifa versin dualarım sizinle 🤲🏻
Yusufayazin__annesi Tomrishatun bende 2 kez yasaim oglumdan oyle hic boyle olmadim kanamm pedim 1 satte doluyor
Yusufayazin__annesi Denizpyraz anladim cnm bnmde agrim yok ama arada hafif sol kasik agrisi oluyor pedim 1 satte doluyor 2 3 gundur
Denizpyraz Yusufayazin__annesi benim kanamam bittiğinde doktor alttan ultrasyon ile bakmisti canim kanaman bitince gel bakalım icerde parça varsa aliriz demisti. Belkide onun için yatış vermiştir
hulya_6363 Yusufayazin__annesi canım bende yaşadım 4 kez kimyasal yoğun kanamam vardı ama yatış falan olmadı adet gibi söküldü hatta 1.kimyasal gebeligimfde hep parça şeklinde düşük oldu kanamam 15 gün sürdü sonra geçti
Yusufayazin__annesi NilsuGunay cok teskkur ederim canim aklim 2 bucuk yasinda oglumda kalicak ondan cok sey oluyorum ankarada oturuyorum kimsem yok baksin babasiyla kalcak beni cok ariyor benden kopmayan bir cocuk
Yanne Yusufayazin__annesi canm bende yatış falan olmadı geçen sene geçirdim sadece kürtaj oldum 2”3 saate çıktım hastaneden
Yanne Yusufayazin__annesi kese falan hiç gözükmedi canm ama betam 900 küsürlere yükseldi hep düzensizdi. Parça düşüp kanamam başladığında bile düşmedi betam az da olsa yükselmeye devam etti. O yüzden kürtaj oldum bayıltıldım evet ama çok kısa bir işlemdi
Yusufayazin__annesi Yanne 200 den sonra yukselemedi aksine dustu benimkisi kanamam var pihtilasmam sa oluyor
Yusufayazin__annesi Denizpyraz Sonikiuc Yanne Kizlar parca varmis icinde doktor normal gebelik mis dedi ilac verid yatirmadi simdilik ilacla parcayi dusurceklermis pazartesi tekrwr cagirdi
Mauncniez Yusufayazin__annesi hayır canım olmuyor benimde kimyasalım var regli gibi geçiriyorsun zaten
Yusufayazin__annesi Mauncniez normal gebelik mis cnm bugun doktor dedi parca gozukuyor mus ilacla dusurceler