sedaboz_ Karnınız aşağı düştükten ne kadar sonra doğum yaptınız? Karnım aşağı düşmüş gibi bide gün içinde sürekli karnım sertleşiyo taş gibi oluyo bi yerde toplanıyor.
Ozlm0916 sedaboz_ bende 34+5 oldum göbegin assa dusmus dediler 2 kisi doguma hazirlaniyor heralde bebis
Hatice_gzr2505 sedaboz_ ben 35+5 im doktor kanala girmiş bebeğin çok aşagı inmiş dedi pazartesi gitmiştim egzersiz önermişti korkma yap bunları belirti olursa gel dedi bana da bayramı çıkarmaz dedi 🤦♀️ Bende korkuyorum bir de normal olacak
tarcinnnn sedaboz_ bana da bugün aşağıya düşmüş gibi geldi ama anlayamıyorum da. Örnek fotoğraf vs var mı acaba elinizde yada googledan ben bulamadım bir türlü anlayamıyorum o yüzden
rumeysa_csrr 32 haftalıgım ama karnım asagıda dediğin gibi sertlık oluyordu doktor enfeksiyon ilacı verdi ve geçti o sertlik
sedaboz_ Ozlm0916 Bende 34+4 üm 😁 banada karnın aşağı düşmüş dediler. 1-2 hafta içinde belki doğum yaparsın dediler daha çok heyecan yaptım😂
rumeysa_csrr sedaboz_ gidip bi idrar tahlili yaptır bide o sertlik olduğu vakit sık sık idrara cıkıyodum ben sende o durum varmıydı
Ozlm0916 sedaboz_ bende aynı ya normalde erkek bebisler assada durur derlerde ne bilim bana dusmus gibi gelmiyor ya hergun gordugumden
Ebruhalime Hatice_gzr2505 ya aynısını banada söyledi bayramı beklemez dedi😍 35+4 üm cuma günü kontrol var bakalım 😊
wisesmom Hatice_gzr2505 açılmanız var mı? Bende de aşağı inmiş ama 3 haftadır bekliyorum öyle. Sancı yok hala.
sedaboz_ Hatice_gzr2505 Bende bayramı atlatayım diye dört gözle bekliyorum😭 annemler uzakta bayram geçse de rahaat gelseler. Az daha direnseler😁
sedaboz_ Deletedmom_110 Belli olmjyoyo kişiye göre değişiyor. Bi arkadaşımın hiç inmedi öyle doğum yaptı 39da
Hatice_gzr2505 Ebruhalime bana da pazartesi tekrar kontrolüm ama herhangi bişey olursa gece gündüz çık gel dedi sadece belimde karnımda sancı var bir de aşagı baskı yapıyor resmen çıkacak gibi ama akıntı falan öyle su gelmesi çok yok ara ara biraz geliyor korkudan ölüyorum
Hatice_gzr2505 wisesmom çatı muayenesi olmadım daha açılma var mı bilmiyorum büyük ihtimal pazartesi bakarlar ona ama artık sancılarım yarım saate indi
Ebruhalime wisesmom yok açılmam sezeryan zaten ama aşağı inmiş bende hissediyorum bide bacak ağrım çok sizdede var mı özellikle geceleri
sedaboz_ Ozlm0916 Benım karnım bi kaç gündür bana kücülmüş gibi geliyodu annem dedi karnın düşmüş üst tarafın şişliği gitmiş o yüzden kücük geliyo demişti
Hatice_gzr2505 sedaboz_ inşallah seninki dayanır ama benimkinin niyeti 1 hafta içinde gelir sanırım 😂 durmaya pek elverişli değil gibi
tarcinnnn sedaboz_ yok ben de işte o şekilde belirgin fark görüyorum ama tam olarak insanların dediği şey mi onu anlayamıyorum :( göğsünün altına 4 parmak koyacak şekilde diyorlar sanki oluyor gibi de öff ne karışık işler