Eslem_1 Anestezi doktorum erkekti öncelikle bunu belirtim o sıra bana çocuğun rahat çıkması için dedi göğüsüne bastırıcam biraz acın olucak hissediceksin dedi bende tamam dedim ama demez olaydım resmen üstüme abandı ve neye uğradımı şaşırdım baya kızıp bağırıp ağladım sonra kızımın sesini duydum ardından.
Yatağa koyarkende kadınlar gerçekten çok acımasızdı iki kadındı zaten beni birden altımdaki çarşafı tutarak kaldırdılar ve baya sarsıldım o an yatağa da güm die bıraktılar o sıra anneee die çığlık attımda zaten annemle eşim herkez kapıda beni görünce ağlamaya başladılar yüzüm bem beyazmış dudaklarım mos mormuş anne die bağırınca annemle eşim içeri daldı kadınlar o sıra annemlere kızınca eşim noluyo napıyosunuz nie bağırıyor dedinde bişi yapmadık yatağa koyduk dedi çıkın üstünü giydircez dediler özel hastane bu arada neyse pijamamın üstünü giydirdiler kaba bi şekilde sonra kiloda ped taktı bacaklarımdan geçirirken bacaklarımı kaldırdı karnım fena ağırdı o sıra ben yine bağırdım bırakın bırakın yapmayın die bu sefer eşimi çağırdım siz çıkın eşimle annem giydirsin mahfettınız beni dedim baya söylene söylene çıktılar eşimle annem giydirirken hiç canım yanmadı.
Kaldırmaya geldiklerinde de bekleyin ben sizden güc alıp tutunarak kalkicam dedim derin bi nefes aldım tam kalkıcam kadın kolumdan birden çekti geri yatağa düşüp ağlamaya başladım o an bida kaldırdıklaarında kadının saçına yapısıp ne istiyosun benden dedim kadın bıraktı gitti annemde doktora bi kadın var mahfetti kızımı die şikayet de bulunmuştu
Benm sezeryanım gerçekten basından güzeldi herşey ama çıktıkdan sonra hiç memnun kalmadım benle ilgilenenler resmen bana işkence yaptılar 🤦🏼♀️😭