Seydayldrm Sonikiuc aynen tam uykum gelmiş uyumaya başlicam tuvaletim geliyo, gidip geliyorum tam uyuyorum bu seferde eşim uyandırıyor birde kızıyor muşum ben böyle iyiyim diye 🙈😄 hiç hatırlamıyorum bile 🙈 hayırla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏
Seydayldrm mrcmrc1903 yani belimin altına koymuyorum yastığı ama koysam daha mı iyi olur, sadece yan yatarken karnımın altına koyuyorum yastığı 🤔
Zeynepppdyg Seydayldrm 33+5 im sağa veya sola yatmamı söyledi doktorum ama gece çoğu zmaan uyandığımda sırtüstü oluyorum eşim farkederse o uyandırıp düzeltiyor fakat tedirginin bende ctsi doktrma sorucam çok mu zararlı diye daha önce söylediği kan akışı yavaşlıyor oksijen gidişi azalıyor diye ama misal 3 saat uyusam farketmesem problem olur mu🥲
Seydayldrm Zeynepppdyg aynen banada bunları söyledi doktor ama siz Bi cumartesi yine sorun hatta buraya da yazarsanız çok memnun kalırım bende farklı Bi doktor görüşü olur bizler için de 🤗
Seydayldrm Onlyyou işte Kordon dolanır bebepe giden kan miktarı azalır falan diyorlar ya hep o yüzden tedirgin oluyoruz biraz 🙈
Mihrisah20200 Seydayldrm canım bence biraz dikkatli ol çünkü bebekler boğulabiliyor sırt üstü yatınca 🥰
Seydayldrm Mihrisah20200 aiyyyyy şimdi böyle yazdınız her yattığımda korkarım ben 🙈🙈 inşallah bişe olmaz Allah a emanet olsunlar diyelim ne diyelim 🤷🏻♀️🥰
Asafmavi Seydayldrm bende 33 haftadayım asla sağa sola yatamıyorum mide yanması yüzünden yatsam midem ağzıma geliyor direk. Sola yatıp uyusamda kalktığımda sırt üstü buluyorum kendimi. 😫
Seydayldrm Asafmavi çok geçmiş olsun mide yanması dda ayrı Bi zor bende bazen çok oluyo o zamanlar Gaviscon içiyorum sürekli o biraz rahatlatıyor, sizinde az kalmış hayırla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 💕
Mihrisah20200 Seydayldrm inşallah hiç biseyde olmaz rabbimin hediyesi sağlıkla gelir inşallah korkma korksan sana kötü canım benim 🥰
Asafmavi Seydayldrm gaviscon asla rahatlatmıyor beni ya gasteron diye bi şurup verdi az biraz o rahatlatıyor 😫 amin bi avazda hayırlı doğumlarımız olsun inşallah hepimizin ❤️
Gizem260 Seydayldrm aynı ben ya sağıma soluma yatıyorum gece sürekli tuvalete uyanıyorum ve her uyandığım da aynen sırt üstü buluyorum kendimi
Burcu1988 Seydayldrm 35. Haftadayım gece ne zaman uyansam sırt üstüyüm 4 tarafım yastıklarla çevrili dönmeyeyim diye eşim heryerden sıkıştırıyo ama yok yine sırt üstü yine nasıl oluyosa bi şekilde dönmüş oluyorum 🥴
Seydayldrm Burcu1988 ihihihi 🙈 artık beden nasıl istiyorsa sırt üstünü her şeye rağmen dönülğyor demek ki 😄
Redbird Seydayldrm aynısıı bana da oluyor ya. 31. Haftadayız geceleri eşim uyandırıyor yan dön diye 1-2 saat sonra kendim sırtüstü yatarken uyanıyorum. Acaba sıkıntı oluyor mudur, nasıl engellenir bilemiyorum🤔
Seydayldrm Redbird valla hiç Bi şekilde engelliyemiyıruz sanırım kendimizi 🙈 kocalar da bıktı artık sanırım bizi döndürmekten 🙈😄
Redbird Seydayldrm evet artık bizi çevirmekten sırtımıza yastık sıkıştırmaktan yoruldular biz dönmekten yorulmadık🥲