edis22 Olmuyor-12 ilk basta dr 40 haftaya kadar bekleriz sancin geldigi an alirim demisti ama sonra bebegin hareketleri azalinca ve nst iyi cikmayinca dr bekleyemem erken almam lazim dedi bende raziyim zaten ben 37 veya 38 haftada olmasini istiyordum cun gec kalipda sanci cekmek istemiyorum
Birdelininbiri Olmuyor-12 bunun kararını bebeğin ve sizin durumunuza göre doktor verir benim bişi demem doğru olmaz pek bu konuda ama doktorunuza güvenin sadece kafanızı karıştırmayın her doğum farklı maalesef 😔
aysegulpkr Olmuyor-12 36+4 de yaptım kızımı . Hiç bir sorun olmadı çok şükür . 3 buçuk kilo doğdu prematüre olarak da geçmedi . Her normal doğum gibi bir gece kaldık çıktık . Suyum gelmişti sancı vs olmadı suni sancı ile mecburi doğum yaptım su gelince . Ama 35 den sonrası için korkma neredeyse tamamen gelişmiş oluyorlar zaten .
Olmuyor-12 aysegulpkr suni sancı almak beni korkutuyor bide alınca nasıl oluyor çokmu uzun sürüyor dogum yapmak açılma oluyormu hemen bilmiyorum bunları
Betullyillmazx Kızlar bişey sorucam bende 37+2 yim doktorum 4 temmuzda gün ve doğum şekli verecek. (Kafası büyük olduğu için yüksek ihtimal sezaryen dedi) şimdiden gitsem gün verir mi doğurmak istiyorum artık..