Ecemselmaarslan Smnr_ensar bende 35.haftadayim ve rahim de çok baskı var ciğer geliştirici yapıldı sancim cikti geçen hafya
Ipeksari57 Merhaba 35 haftada doğum yapıp küvöze alınmayan bebekler de oluyor mu yoksa nolursa olsun 36dan öncesi kesin küvöze mi alınıyor.
Boncuk18 Ipeksari57 erken doğum riski olduğu zaman hemen ciğer geliştirici vuruyorlar bebeğin durumuna göre alınan da var alinmayanda inşallah güzel nefes alirda yatmak zorunda kalmaz
Habibe_ Ipeksari57 benim yengem 31 haftalık doğum yaptı anı olduğu için ciğer geliştirici falan olmadı,25 gün küvözde kaldı belli olmuyor yani canım
aysnrsvs Ipeksari57 oluyor oğlumun gelişiminde sıkıntı yoktu kuveze alınmadı ama 5. Gün sarılığı yukseldi o yüzden kuvezde kaldı. Ciğer geliştirici vurulmadi erken doğum riskim yoktu
Ipeksari57 Boncuk18 kızım 37+4 de doğmuştu 31. Haftada ciğer geliştirici vurmuslardi oğlumda da bir sorun olmaz inşallah çok teşekkür ederim size de 🙏
Ipeksari57 Habibe_ Rabbim yardımcımız olsun biraz ağır ağrılı bir hamileliğim var umarım bir sorun olmaz bebeğim iyi olsun da başka birsey istemem 😔🙏
Habibe_ Ipeksari57 amin inşallah bende 34+6 yım benimde erken doğum riskim var bebek kanalda ağrılarım çok fazla hayır olsun sonumuz insallah
Ipeksari57 Habibe_ Bugün acilden gittim yumuşama var dedi ama bebeğim baş aşağı duruyodu yan dönmüş o da baskı yapıyor olabilir dedi hakkımızda hayırlısı yine diyorum sizde dilkat edin az daha sıkın dişinizi inşallah hayırlısıyla alıcaz kucağımıza
Ipeksari57 aysnrsvs Çok geçmiş olsun bazsn alınmıyor diye duydum bazen de alınıyor dediğiniz gibi değişkenlik olabiliyor yeter ki iyi olsun bebeklerimiz herşey onlar için Rabbim acılarını göstermesin 🙏