Htcnal Yagmursk Uzun Sokak’ta,meydan tarafindan hemen giriste Ant kirtasiye var ,onun uzerinde.Karsisinda da Akoluk kirtasiye var .
Htcnal Yagmursk 22.haftamda girmistim..Benim bebegim dunyaya geldi .Kartvizitini atayim size , ararsaniz istediginiz gune randevu olusturabiliyorsunuz .
91mer Trabzonlu1anne merhablar bende Ardahan’dan gelicem Trabzon’da detaylı ultasyon yapan perinatoloji dr arıyorum riskli gebelik durumundayım , alimdar şimşek perinatoloji olarak görünmüyor netten bilginiznedir
arirangg Vera09 Ktü’de mi yaptırdın canım. Orada ne kadar fiyat ödedin ve süresi ne kadar sürdü acaba memnun kaldın mı
Vera09 arirangg canm kusura bakma hiç bakmıyorm bu uygulamaya😞 yaptırdın mı ? Ücret ödemedik süresi de 20-25 dk falan
arirangg ozgekuzey Bana da imperial 1800 lira fiyat verdi. Daha uyguna özelde var mı acaba. Verdikelri gün de çalışıyorum izin almak zorunda kalacağım.
arirangg Vera09 Yok canım daha yaptırmadım. İmperialde randevum var ama onu iptal edip Alimdar Şimşek’e yaptıracğım
Esraliiii arirangg ben kızında ona gittim 1 saat 15 dk baktı renkli fotoğraf ve CD de veriyor 2021 de 600 idi fiayt ama memnun kaldım cok