Eylul10 Tazemommy 7000 diye duydum medovanın ücretini. Muayenesi de 300₺ olması lazım biz indirimli gidiyoruz 250 veriyoruz
Rumsa Merhaba canım özelbüyükşehirde nihal hocaya gidiyorum çok memnunum musyene ücreti300 olmuş doğumu bilmiyorum
Kndmr04 Dilekmm91 Ben 6. Haftadan beridir oraya gidiyorum Zehra küçük Aydın’a gayette memnunum güler yüzlü detaylı anlatımı güzel yönlendirmesi var. Sezeryan ve normal doğum 5 bin. Muayne 200 sanırım ama eşim asker olduğu için biz indirimlerden faydalanıyoruz.
Dilekmm91 Kndmr04 Canım Zehra hanım çok iyi ilk bebegimin doğumunu da o yaptı ama malesef hastahabe berbat her şeyden önce yenidoğan ünitesi yok ihtiyaç olursa bebeği şehir hastanesine sevk ediyorlar çocuk doktoru yok disardan getiriyorlar odalar çok küçük hastahane şartları yüzünden doktorumu degistirdum
Sb_akti kubrakaan bende ona gitmek istedim ama doğum paketi kabul etmediği söylendi siz hangi aydan beri gidiyorsunuz acaba
Mervehek Konya’da medicanaya gitmek özellikle Sibel ve narin doktora gitmek pişmanlıktır insanların korkularıyla oynuyorlar resmen ben onlar yüzünden bir ay boyunca istanbulda doktor doktor gezip test oldum tavsiye etmiyorum
Dilekmm91 Mervehek ben de öyle duydum Sibel ve narin ile ilgili iyi şeyler söylemeyen insanlar oldu şu anlık Hüsnü hocaya gidiyorum
Kndmr04 Bende anıt hastanesinde doğum yaptım gayette memnun kaldım evet biraz eski ama ilgi alaka resmen sezeryandan 2 gün sonra ayaklandim şimdi bidaba hamileyim yine inan tercihim orasi
Flower9090 Ahmet başaranı tavsiye ediyorum. İlk doğumumu Rengin hanımda yaptım medicanada memnun kalmadım 2.yi ahmet beyde çok memnun kaldım