Nurcukpnr Mrvdmrbs11 dılarıdan bir ebeyle anlaştığınızda o geliyor ama ekstra ücreti var diye biliyorum birde sanırım her doktorla hastaneyle çalışmıyorlar yinede sormak lazım
Aysecik96 kubrakaan merhaba bende rengin hanıma gidiyorum ama dogum paketi anlasması bitmişti sompo ile o yuzden yapamamıstım acaba yenilendimi ne zman yaptırdınız sigortayı ?
Kcktrkul Ben medicana hüsnü Alptekine gidiyorum o kadar çok memnunum ki muayene ücreti 350 tl ama ben doğum sigortası yaptrmıştm###
Dilekmm91 Kcktrkul ben de bugün ilk kez Hüsnü hocaya gidecem doktorumu değiştirdim bakalım nasıl olacak
Kcktrkul Dilekmm91 Açıkcası medicanadaki diğer doktorlarada muayene oldum tercihlerim arasın da narin türkmen de vardı ama inanin en başından beri hüsnü beye gidiyorum ve alanında mükemmel birisi ✨️
Pskglzr kubrakaan ben bir hafta önce sordum hastaneye doğum paketi yok dediler bende Rengin hocaya gidiyorum. Ne zaman yaptırdınız ve nasıl yaptırdınız acaba?
Eylul10 Fuat demir 🫶🏻 Sakinliği anlayışlı olması sizi sonuna kadar dinlemesi her şeyiyle çok iyi bi doktor.
Tazemommy Eylul10 merhaba ben de o doktora gitmeyi düşünüyorum. Muayene ve doğum ücreti ne kadar acaba? 😊
Eylul10 Tazemommy 7000 diye duydum medovanın ücretini. Muayenesi de 300₺ olması lazım biz indirimli gidiyoruz 250 veriyoruz
Busra_05 Dilekmm91 ben Hüsnü Alptekin e gidiyorum canım memnunum bilgisine kendisine uyguladığı tedavilere güveniyorum gayet güzel ilgilenip bilgi veriyor ama böyle sıcakkanlı güler yüzlü sevecen bir doktor arıyorsan değil 😂 çok resmi