Derya_gumus Alparslaninannesii iyi yanliz değilmisim bende esim bana yaklasip opunce cok kotu oluyordum caktirmamaya calisiyordum ama dayanamiyordum ozellikle dislerini fircaladiktan sonraki o dis macunu kokusuna cok midem bulaniyor:(()) halada soyleyebilmis degilim esime
Alparslaninannesii Derya_gumus ben senden tiksiniyorum dedim cunku yanima yaklaşınca direk kusuyorum anladi ztn o da 🙊
_fatima_1234 Alparslaninannesii bende oyleyim istegim falanda kalmadi 😅opub sarilmak istiyorum yapamiyorim yaptigimda mecburen
deryarslan00 Alparslaninannesii ah bende bunu duyduğuma sevindim kimse inanmıyordu bana ama annemdeyken yiyor içiyorm gayet iyiyim eve gelince heryer kokuyor kapı pencere hep acık banamısın demiyor hele o buzdolabındaki koku öldürcek beni sabah açar açmaz lavaboya gidiyorm 🥲
Alparslaninannesii Fatma_s bilmiyorum ya baska yere gidinve kusmam ama kendi evimde sürekli kusarım o zmnlar esimden bile tiksinmiyorum eve gelince başlıyor 😂
Alparslaninannesii deryarslan00 ben mutfağın kapısının önünden gecerken kusuyorum kapısını açık birakmamama rağmen 😂 ah ah
2cocukluana Zamanla geciyor 20ile 23 hafta arasi adamla ayni sofraya oturamadim.sakalli sakalli karsimda yemek yerken kusma geliyordu 😂😂
Alparslaninannesii 2cocukluana bende onun bir kili elime gelse kusuyorum yanima yaklastirmam 😂 yazık adama
Efsun_35 Alparslaninannesii Sıkıntı yok bende yanaşsın öpsün canıma minnet öpüşü bile tatlı 😄😄 öyle yapsam ya da desem saçma anlar bu sefer tamamen kaçar şükür öyle bir şey yok