Alparslaninannesii Kizlar 12+4 haftalik hamilelyim 6-7 ci haftadan beri bulanti kusma var özellikle esim beni öptüğünde yada yanıma gelip uzandığında sarıldığında kokusunu bile almasam kusuyorum sizdede boyle oluyor mu
saglikciaanne Alparslaninannesii ben 🥲🥲 midem çok hassas eşim sigarada kullanıyor öpüşme olayı midemi bulandiriyo 😔
3prens71 Alparslaninannesii 🤦♀️🤦♀️Yalnız degılsın cnm aynısı bndede oldu hersey kokuyodu sankı evımden flanda tıksındım artık aglıyodum sankı hıc gecmıycek gbı glıyodu ne zaman bulantım bıttı onlrda gectı şükür
Vera09 Alparslaninannesii bu kadar kötü olmadım ama çok rahatsız olurdm teninin kokusu bile çirkn gelirdi kafamı çevirirdm sarılırken😕 geçti ama zamanla ne zaman geçtiğini farketmedim bile dördüncü ay fln olablir
Alparslaninannesii saglikciaanne benimkide sigara kullanıyor elinde görsem kokusunu almasam bile kusuyorum çok kötüyüm
Alparslaninannesii Tugce3441 ay inşallah cok kotu oluyorum yanaşmıyorum sarilmak öpmek istiyorum yapamıyorum
Alparslaninannesii Vera09 anladım cnm ben baya kötü oluyorum hic bulantim yokken bir bakiyorum geliyor öpüyor kosturarak kusuyorum
Alparslaninannesii saglikciaanne aynn öyle iğrenç iğrenç az önce yeldi ayagimin oraya oturdu tuvalete zor yetiştim
Leylaucr Ne sigaradan ne başka bişeyden midem bulanmıyor bende mi bi sorun var anlamadım aş erme yok bulantı yok 🙄🙄varmı benim gibi olan
Momy_eyyuptalha Alparslaninannesii benimde öyleydi eşime tahammülüm yoktu yaa 🤣🤣🤭21 haftadayim çok şükür zamanla geçiyor yaa 🙈
1aysekaplan Alparslaninannesii benim en çok buzdolabi açınca oluyor ya otomatik buzdolabı kokmasa bile benim midem bulanıyor kusuyorum direk🥺🥺
Elifderin34 Alparslaninannesii ben de de olmuştu geçiyor canım :) şimdi de sarılmak istiyorum durmadan