mucizembenimmm ElifKarata çatın musaitmiymiş cnm iri bebeklerde riske pek girmiyo ya doktorlar bide ilk doğumsa 🤔
aren6161 ElifKarata salıya kadar kendı sancın gelır ınsallah 🙏🏻 gelecegıne ınan dua et bekle gelecek pskolojık olarak bole telkın et ıns ıse yarar
AyeglGzkaraKarabulut benim dr karnımı elledi bakmadan dediki ilk doğum wrken olmuşmuydu hayır 40 haftada oldu dedim ultrasona tuttu gelişimi iki hafta önde erken gelecek dedi 🤷♀️🤷♀️ bende bekliyorumnormal adettarihime göre şuanda 37+6 dr ilk heaabına göre geç yumurtlama olduğu için 37+1 dr sonrakihesabına göre şuanda 38+6 🤷♀️🤷♀️ bilemedim bu işi bende merakla bekliyorum karnım aşşa bile düşmedi sata göre mi geç yumurtlamaya göremi yoksa usgyegöremş olacak meraktayım 😂😂
ElifKarata mucizembenimmm kaç kere söyledim doktora sen yaparsın senin çatın geniştir diyip duruyor ne bilim bende anlamadım 😍😂😂
Ravza0g Sezen07 benimde öyle dediler şuna adet tarihimle denk oldu son haftadayım hala Doğum yapmadım ultrasona göre çoktan doğurmuştum
ElifKarata mucizembenimmm gittim canm 2 tane hastane ye gittim farklı farklı doktorlar hep Doğum Başlayınca bakılacak dedi
ElifKarata mac valla bende şaşırıyorum 😂😂☺️Kendime . Ama sezaryenden o masadan cok korkuyorum buz kesiliyorum görünce
mucizembenimmm ElifKarata ben anlamıyorum bu doktorları ya gününü doldurmuş bebek bide büyük 🙄 inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına Cnm
ElifKarata aren6161 insallah canm cok sağol güzel dileklerin için rabbm sana da kolay hayrlı doğumlar nasip etsin ☺️😇