Deletedmom434 Sezen07 benim bebeğimde 5 gün önden gidiyor fakat doktorlar genelde ileri gitsede son adet tarihini baz alıyor
ElifKarata Sezen07 öyle olsaydı benm ki çoktan doğardı 40 ı uçardı 😘😂😂 3-4hafta öndeydi hep gelişimi suan 40+2 bak daha doğmadı 😂
Sezen07 Deletedmom434 aman iyi erken yeni arkadaşım erken doğum yaptı gelişimi önde gidiyordu 2 hafta ama kuveze aldilar cocugu
Sezen07 denizefe maşallah biraz geç ama kilosu iyimis kuveze alınabilir mi diye arkadaşım doğum yaptı önde gidiyordu doktor herşeye iyi demişti kuveze girdi falan acaba etkiliyor mu diye
brcbrc Benim de tedirginliğim o ama sanırım sıkıntı olmuyor benim doktorum da çok rahat makineye güvenmiyorlar sanırım
denizefe Sezen07 cok kıloluysa yada annede gebelık sekerı varsa alıyorlar kuveze benmde arkdsm dgm yaptı 5kıloydu oglu onun bebegını aldılar kuveze cocugun dgm sonrası seker sıkıntısı olmustu
Dmlasabiha Sezen07 oyle oluyormus komsumuzun kızı da bebek önden gıttıgı icin alcaklarmıs ekım de normal de kasım başı dogum
Sehererkull Sezen07 bende dogmaz diye biliyorum sadece normal dogumu etkilio daha cok gelisip kilo aldigi icin benimkide 2hafta onde bugun gittim hatta doktora
IlknurUysal hayır. bende öyle sanıyordum doktorum onunla alakası yok sadece daha büyük diğer bebeklerden dedi