Minikbirannem hemde ne 3 kere de rahimden ameliyatlar oldum hastaneler de agladigimi bir Allah bir ben biliyorum çaresizce hayatımız da böyle bisey başımıza gelir diye asla düşünmedik ben ilk gebe kalmaya çalışırken burayı buldum burda kızlar çok yardımcı oldular o zamanlar hiç mi hic böyle bisey diyenler yoktu eskiden daha güzeldi buralar herkes destekçi olurdu banada oldular onlar sayesinde yapmam gerekenleri öğrendim yaptirdim eski doktorlarıma kalsa git dene sizde bisi yok hamile kaliosun iyide kardeşim kalsam ne oluo ilerlemio sürekli ben bole mi olucam derdim şimdi ki doktorum da hiç birşey atlamayan biri gerçekten bizi anca tüp bebek doktorları daha iyi anlıyor uzmanlara anca gebelik iyi geçenler gider başka yaptıkları bisi yok takipten başka cnki bu yazımi da aynı şeyleri yaşayanlar görsün diye yaziıyorum bazıları araştırmıyor sonra yine üzülüyorlar en azından kimisinin iğne ile ilerliyor bizim durumlar farklı ama çaresiz değiliriz minigimize kavuşana kadar elimizden geleni yaparız rabbim istese biziii hamile de biraktirmazdi kuzum demekki bizim göremediğimiz onun hayırlı kıldığı bisiler var böyle düşüneceğiz ben inanıyorum bizde anne olacağız birgün burda gogsumuzu gere gerek doğum hikayemizi örnek olsun diye yazacağız 🤲🏻💗