gamzebngaa_dmr Busekradg ben değil ama kuzenim yaptı ilk doğumu mecbur sezaryen oldu ikizler diye sonra hep normal doğum yaptı 4 kere sanırım maşallah diyelim 🧿🙏
sunset_momy Babymomhappy sen tahminim tutsa da tutmasa da gene beni etiketle ben çatlarım meraktan 😁 rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. İçime 9 Temmuz gecesi gibi doğdu 🥰 🤰🏻🤱🏻 Kaçıncı gebeliğiniz?
Babymomhappy sunset_momy tamam buradaki herkesi etiketleyip yapicam inşallah becerirsem😂 ilk gebeliğim 🥰
Aleynapolatmert Babymomhappy ayy benimde uygulamaya göre 13 temmuz görünüyor ama o güne kalmaz gibi geliyor bana, bence bayrama gelirler 😂🐣👶🏻
21sukran Kubrayildizz herşeyin hayırlısı neyse o olsun vala beklemedeyiz hepimiz bana dedi eşi kireçlenmiş suyu azalmş doğum yakın bekliyorum bişey yok 🤷♀️
Busrabal Babymomhappy benimde 13 temmuz gösteriyor uygulama bende çok merak ediyorum öncesi mi sonrası mi olacak
ZahideRuslan Babymomhappy kizlar merhaba bende 14 hafta tamamlandi bugun sizde dogum ne zamana deng geliyor?
Babymomhappy Ilkhayat kız öncesi de olsa yengeç oluyor o kadar beklemeyelim 😅 amin cümlemiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏼🥰