esrasaluvan Babymomhappy bizim de 11 temmuz gösteriyor. Doktorumuz 1 hafta içinde doğum olabilir dedi. Bayramdan önce sekerlenicez inşallah😍😍
Ilkhayat Babymomhappy 18 temmuzda doğur yengeç olsun burcu benim gibi 🤣 şaka yapıyorum hayırlı al çocuğunu kucağına sağlıkla inşallah 🙏❤️
Babymomhappy Ilkhayat kız öncesi de olsa yengeç oluyor o kadar beklemeyelim 😅 amin cümlemiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏼🥰
gamzebngaa_dmr Busekradg ben değil ama kuzenim yaptı ilk doğumu mecbur sezaryen oldu ikizler diye sonra hep normal doğum yaptı 4 kere sanırım maşallah diyelim 🧿🙏
Kubrayildizz 21sukran benimde 8 gunum kaldi bugun kontrole gittim kanala dahi inmemis dedi doktor ne olacak merakla bekliyorum
21sukran Kubrayildizz herşeyin hayırlısı neyse o olsun vala beklemedeyiz hepimiz bana dedi eşi kireçlenmiş suyu azalmş doğum yakın bekliyorum bişey yok 🤷♀️
Hlal Babymomhappy bence 10 temmuz benim dogum gunum de 😊 ,benimde 7 temmuz dediydi doktor ama dun muayenede baya inmis kanala dedi bu hafta icinde de olablr
mrvasln Babymomhappy 7 Temmuz diyorum bende🤭 psikolojik olarakta demiş olabilirim ben 7 temmuzda doğurmak istiyorum 😬 17 Temmuz son gün bizimde 😂😂 ama sana bayram haftası 5-6-7 😂😂
Almira70 Babymomhappy ayy benimde 11 temmuz bakalım ne zaman olacak bayramdan önce gelsin kuzucuklar sağlıcakla 🤗🙏😍🥰