Sudamlasi_22 Bence 10 temmuz doğum yapcan benim hislerim kuvvetli benim ilk hamile kaldığımda ikizlerim olacak dedim Allah’a çok şükür ikizlerim oluyor kızim olacak dedim e kızım olacak o yüzden 10 temmuz’da doğum yapacaksın canım sen de benim içime öyle doğuyor
Gul49karagul Benimde 13 temmuzda ama bebek 2 kiloda kaldığı için yatın sezeryan la alacaklar dua edin lütfen bebeğime sağlıkla kucağıma alıyım
Gezgin4592 nermin_123 davetsiz misafirler bı bakarsın olmuşta benim hem uygulamaya göre hemde benim hesaplamama göre Eylül 1,2yada kız bebekler erken doğuyormuş temmuz son haftasıda beklenti içindeyim belki szinkide öyle hesaplıyorlar kız bebekse
Busekradg Semra41 Bende istiyorum bu ikinci gebeliğim bakalım kontrole gittim mi doktora soyliycem doğum zamanım da 3,5 sene olmus oluyor😌 insallah tamam der😝
Semra41 Busekradg aynen ya😅kızım erken doğdu 23e denk geldı oğlum geç doğdu 23 e denk geldı bu da kesın 23 e denk gelır🤣🤣🤣
Busekradg Merhabalar cinsiyet tahmini yapabilen var mi bi bakar misiniz ☺️☺️☺️ 
Zlh arenkus ben de Melih beye gidiyorum da hastanenin nasıl devam edeceği belirsiz dedi. Ben de doktorumu ya da hastaneyi değiştirmek istemiyorum açıkçası
arenkus Zlh belki de son dakikaya kadar ne olacağı belli olmayacaktır ama umarım arada kaynamayız doğuma bu kadar az kalmışken 🙏🏻 Sizin ne kadar kaldı?