Aynur3535 Benim sezeryan olacak 38. Haftada sezeryana alıyoruz dedi doktorum ama uygulamaya göre 36+5 günlük çok heyecanlıyım Bi yandan zorlanırken Bi yandan bu duyguyu yasamanin verdiği gurur ve sevinç var Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merve_2613 Aynur3535 aynı tarihlerimiz ben bayram sonrası olur diyorum bakalm ne olcak benimde sezeryan
Cisem_demir @Babymomhappy uygulamaya göre tahmini doğum tarihlerimiz aynı🤗 Bende her güne artık bugün doğurucam umuduyla uyanıyorum ama ne gelen var ne giden 😂 Bakalım ne zaman gelecek çok merak ediyorum😇
Busekradg Semra41 Bende istiyorum bu ikinci gebeliğim bakalım kontrole gittim mi doktora soyliycem doğum zamanım da 3,5 sene olmus oluyor😌 insallah tamam der😝
Semra41 Benım uygulamaya göre 20 Eylül doktorumun tahmını Eylül beklemez dıor🤣benım dıger çocuklarım hep 23lerde doğdu doktorumun tahmını tutarsa bı da 23 Ağustos olursa şaşmam🤣🤣🤣. Kızım 23 Ocak /oğlum 23 hazıran /ben 23 ekım 😅😅😅
Puding Babymomhappy arefe doğurursun kesin 😂 hadi bakalım hayırlısı ile gelsin de tarih önemli değil 🤲🏽🧿☺️
arenkus Zlh kapanmayacak sadece adı ve sahibi değişiyor 🌸 doktorum ve kadrosu devam edeceği için aynı hastanede yapıcam son haftalar doktor değiştirmem mümkün değil
Zlh arenkus ben de Melih beye gidiyorum da hastanenin nasıl devam edeceği belirsiz dedi. Ben de doktorumu ya da hastaneyi değiştirmek istemiyorum açıkçası
KADER743 Babymomhappy ameliyattan korkuyorum ve gelecek olan kızım nasıl acaba yapabilicekmiyim diyorum çok tuhaf çok 😄