Damlabekdemir Melikeex bende 36+4 üm suan su gelmesi falam yok dopumuma 10 gün var 38 de alıcak hoca ama artık dayanmıyorum keske doğsa artık🌸🌸☺️
Melikeex Damlabekdemir yaa saglıkla gelsin ınsallah bızım simdilik normal gozukuyo ama daha catı muanesı falan olmadım ne zaman gelıcegıde belli degil bizimde belli olsa keske boyle belirsizlik cok zor heran dogdu dogacak diye gecıyo gunler
tazebiranne_hg04 Melikeex sağlık ocağında ped gibi testler var alıp yapabilirsin su olup olmadığını gösteriyor
Damlabekdemir Melikeex su gelmesi bır anda ayaklarıma kadar bır kova su bosalır gibi olur suyun gelmemıstır ıdrarın olabılır
Melikeex Damlabekdemir ınternette ara ara da gelebilir yazıyo endıselendım acıkcası biraz takıp edip oyle gıdıcem cunku erken dogum riskim de var
Damlabekdemir tazebiranne_hg04 turnisıl kagıdı diye bılıyorum onu koyuyolar su mu değilmi diye anlaşılıyor
hunilimom Melikeex gelir benim önce nişanım hemen ardından suyum geldi suyunu hastane de patlatan da var
Pelocan Melikeex sandalyeye kadar da geçmiş bence su olma ihtimali yüksek. Nişan gelmeden su gelmişti bende.