Melikeex Bugun saglık ocagına gıttım geldıgımde bıseyler atıstırıp lavaboya gidip uzandım bı avuc kadar su geldi ama suyummu ıdrarmı anlayamadım 36+4 haftalıgım bu haftada su gelebilirimi?
Damlabekdemir Melikeex bende 36+4 üm suan su gelmesi falam yok dopumuma 10 gün var 38 de alıcak hoca ama artık dayanmıyorum keske doğsa artık🌸🌸☺️
Melikeex hunilimom dunden beri camasırım sureklı ıslanıyodu dun aksam oturduğum sandalyeye de gectı ama alıntıdır dedım bugun de boyle olunca endıselendım bı anda geldi ama bı avuc kadar önlem amaclı hastaneye gıtsemmı acaba
Melikeex tazebiranne_hg04 uzanıyordum bı anda geldi tutamadım ama su bı anda bosalan bısey degılmı bı avuc kadar geldi
hunilimom Melikeex aa öyle olduysa git tabi canım suyun olabilir benim birden geldi boşaldı hiç öyle akmadi
Pelocan Melikeex sandalyeye kadar da geçmiş bence su olma ihtimali yüksek. Nişan gelmeden su gelmişti bende.
tazebiranne_hg04 Melikeex su sürekli gelir bir anda gelir ve sonrasında da gelmeye devam eder şuan eğer gelmiyorsa muhtemelen su değildir yinede emin olmak için takip edin kendinizi
hunilimom Melikeex gelir benim önce nişanım hemen ardından suyum geldi suyunu hastane de patlatan da var
Melikeex kahvesever__ yaa normalde 6 da gelıyo ama oyleyse arıyım ızın alıp gelsin tedirgin oldum iyice