ParildayanYildiz @Raze @Kubgkm @ilknur9626 @tupbebekannesi522 @hayallliiim @Mavisperi @Deletedmom727272 Dua eden benimle birlikte üzülen hepinizden Allah razı olsun çok şükür bin şükür yerleşme kanamasıymiş keseyi gördüm henüz bebek yoktu geç döllenme olmuş inşaAllah Rabbım nasip eder de kalp atışını da duyabilirim🤲hepinize çok çok teşekkür ederim🥰 bir boş gebeligim olmuştu o yüzden hep yüreğim ağzımda böyle malesef
ilknur9626 ParildayanYildiz çok sevindim canım inşallah bebeğini de sağ Salim görürsün stres yapma kötü düşünme bu sefer kuacagına sağ Salim alırsın inşallah 🤲🏻
Deletedmom727272 ParildayanYildiz ohhhh şükürler olsun, çok olasıydı tabi o seçenekte ama zor olsa da o konu eskide kaldı, şimdi öne bakmak lazım yepyeni bir hayat bu, bebeciğinde gelir bir iki haftaya🥰🤲🏼
hayallliiim ParildayanYildiz Allah’ım sağlıkla nasip etsin birtanem tanımasamda dua ettim seni çok iyi anlıyorum benimde 10 haftalık kalbi durdu Mart’ta çok zor
Kubgkm ParildayanYildiz ay canım benim rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin bende 6 yıl bekledim hamile olmayı çok şükür rabbime isteyen herkese nasip etsin ♥️♥️♥️
ParildayanYildiz ilknur9626 Allah razi olsun canım benim inşaAllah Rabbım bana ve tüm isteyenlere nasip etsin o korkuyu yaşatmasın🤲❤
ParildayanYildiz Deletedmom727272 Allah razı olsun canım benim iyiki varsınız sen ve senin gibiler sayesinde çok şükür kendime geldim❤
ParildayanYildiz hayallliiim Allah razı olsun canım benim Rabbım birdaha yaşatmasın sağ salim kucağına alırsın inşaAllah🤲😍
ParildayanYildiz Kubgkm Allah razı olsun canım benim sende sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah Rabbım kimseyi bekletmesin🥰😍