crazymommy Kızlar reglim bitti dün ilişki yaşadık 7 gün sonra yumurtlamam görünüyor sizce iki günde bir mi denemeliyim, yoksa 3,2,3,2 mi yoksa her gün mü ? Heryerde farklı bir şey diyor. Siz en iyi sonucu hangi yöntemle aldınız ?
Nsrn1 crazymommy ilişkiyi görev haline getirip kendinizi kasmadan canınız ne zaman istediyse o zaman deneyin ve illaki çocuk için ilişki yaşamayın kafanızdan çocuk düşüncesini atarak sadece zevk için ilişkiye girin 🙂
minikkusum123 crazymommy Bende hepsini denedim 3 2 3 2yi denedigim ay hamile kalmışım artık rastlantı mı yoksa gerçekten ise mi yaradı bilmiyorum ama şuan 18 haftalık hamileyim darısı isteyen herkesin başına 😊
tazebiranne_hg04 crazymommy iki günde bir en iyisi yumurtlama olacağınız haftayı değerlendirin her ay yumurtlama olmayabiliyor bu yüzden birazcık da sabır 😊🙏🏻
Minigim38 Yumurtalama günü 1 gün yap 1 gün yapma bide 1 gün yumurtlama gününün en yüksek olduğu gün var o gun yapın yeterli
Nsrn1 crazymommy o günleri de takip edebilirsiniz tabii ki ama dediğim gibi illa o gün olacak diye bir kaide yok yumurtlama gününe yaklaşınca günaşırı olavak şekilde de deneyebilirsiniz. Ama kafada çocuk düşüncesi hakim olduğu sürece zor oluyor vücut stres altında hissettiği için gebelik oluşumu zorlaşıyor. Biz ne zaman çocuk düşüncesini bir kenara bıraktık ben 2 ay sonra hamileydim 😊
Vera09 Adetin bittikten sonra 2günde bir iyidir bence👍🏻🌸yumurtlama takibi yapıyorsanız yumurtlamadan sonraki iki günü de dahil edin
Lamraaa crazymommy canım benim de 1.5 yıldır olmuyordu ama nasıl istiyodum sürekli yumurtlama günü takip ediyorum artı bende pco insülin direnci ve yumurta tembelliği var. Bu ay doktor Bi rahim filmi cekelim regl olduktan sonra gel dedi Bi cok hasta rahim filminden sonra kendiliğinden kalıyo dedi. Bu ay ise tamamen regl olmaya odaklandım 65 gün önce regl oldum ama normalde de düzensiz oldugum için test falan yapmadım sürekli kekik suyu adet söktürücü seyler içiyorum göğsüm agrıdıkca agrıdı, bende diyorum Bi türlü adet olamadım diye üzülüyorum :) arkadas Bi test yapsana ne olur ne olmaz dedi bide yaptım hamileymişim :) günlerdir cektiğim göğüs agrısı aslında regl degil gebelik belirtisiymiş :)
Lamraaa crazymommy yani demem o ki stres gercekten büyük etken ne zaman aklından cıkarırsan Rabbim nasip ediyo Bi sekilde hiç üzülme kafana takma kuzum
milamomm crazymommy kafanıza takmazsanız şu günde yapmalıyım diye olur bu düşünceler insanı yoruyor 😊 ben ne zaman bu olayı takmayı bıraktım oldu