Pnar_irmak Kızlar merhaba hastane çıkışı yaptırmak istiyorum isime özel , ama birkaç sayfadan 500 TL üzeri fiyat aldım siz yaptırdınız mı ? Daha uyguna dediğiniz instagram sayfası var mı veya sitesi ?
Pelinakcn Pnar_irmak astralbaby ye bakabilirsiniz internet sitesi de var instagram hesaplarında orada fiyatlar yazıyor. Burada yaptırıp tavsiye edenler vardı bende oraya yaptırmayı düşünüyorum
Nurozcanx Pnar_irmak ben instagramdan kübisinhobisi sayfasından yaptırdım 3lü olarak zıbın eldiven şapka ama sayfada yastık vs de var diğerlerine göre daha uyguna yaptırmıştım bi sorabilirsiniz güzel kaliteli ve iletişimi de çok iyiydi ben çok memnun kaldım
gamze443 Pnar_irmak butikbebecikten yaptırdım valla çok güzel tavslye ederim isimli yastığı bile var bakmanı tavsiye ederim
Pnar_irmak Merveofs ben açıkçası kızım olması İçin çok dua ettim rabbim nasip etti şimdi içim kıpır kıpır her an anı olsun istiyorum 🥰
Minigim38 Merveofs ayy bnde cok hosuma gidiyor ama hemen buyüyorlarmis 1 2 kez anca giyer bosuna para vermek istemedim
Nurozcanx Pnar_irmak evet zıbını ben ekledim ben hatıra kalması açısından saklamak için yaptırdım yastığa battaniyeye vs gerek duymadım o yüzden anı kalsın yeter
mmihri İsimli değil ama dantelli home diye bi siteye yaptırdım çokta güzel oldu isimlide işliyorlar sanırım ama fiyatlar 500 ün altında değil 10 lu takımlarda. Belki 5 lilere falan bakarsanı vardır bilemem 🤷🏼♀️
Pnar_irmak mmihri teşekkür ederim sitenin adını söyler misiniz bende bi bakayım devir tasarruf devri hoşuma giderse neden olmasın
Esraacann İnstagramda beyzaceyizden 350 tlye yaptırdım 10 lu hastane çıkışını ve çok güzel geldi oraya da bakabilirsiniz 😊
mmihri Pnar_irmak instagramda dantellihome, çok kibar rokoko işlemeyle yapıyorlar eğer seviyorsanız işleme
Esraacann Pnar_irmak  https://www.hizliresim.com/dh6kcgh bu yaptırdığım bittikten sonra fotoğraf atıp kargoluyolar 😊