Swraksya 18.haftanın sonlarına doğru hissetmeye başladım böyle insan Bi bağırsak hareketi zannediyor başta ama sonra içerden bişey dokunuyormuş gibi hatta şuan bile hissettim 😍çok güzel Bi duygu..
YaseminKalkanTapnar 19. Haftamda hissetmeye başladım. 20 den sonra daha net anlamaya başladım.Şuan 25. Haftadayız☺️
Tgbs YaseminKalkanTapnar hanımlar bana gülmeyin ama elinizi nereye koyuyorsunuzda hissediyorsunuz ben nereye koyacağımı bilmiyorum 😂😂
YaseminKalkanTapnar Tgbs elini koymadan da hissedebiliyorsun ki içinde kıprayan birşey olduğunu. Böyle ittirip geri kaçıyo gibi..Uzandığın zaman bir şey hissedersen elini hissettiğin kısma göbeğinin üstüne koyunca daha net anlaşılabiliyor
Tgbs YaseminKalkanTapnar benim daha küçük diye hissetmiyorum sanırım 😔😊 ben ne zaman hissedicem bebeğimi daha ne olacağını bilmiyorum çok merak ediyorum 😍 rabbim bütün hamişlere sağlık sıhat versin sağlıklı bir şekilde evlatlarına kavuştursun içinde benimkini de 💝
YaseminKalkanTapnar Tgbs amin inşallah🙏Evet sizinki daha küçük. 4.ayınızı doldurun sonra bekleyin tekmeleri😊
Denizz19 Tgbs valla ben şu an 21+4 günlüğüm Hale'n Fazla bir şey hissedemiyorum bir gece yattığımda saniyelik hissediyorum o kadar