Deniz2961 Aybke cnm o hftlrda cok kucuk zaten surekli hareketlerini hısstm yı bekleme aklın kalıyorsa yarın saglık ocgna gt bir kalp atsini dinle
iremby Aybke ben gunde 1 kere hissedersem tamam diyorum iyi bebegim. Doktorumda oyle dedi. Suan hareket takibi yapmana gerek yok gunde 1 kere hissetsen yeter dedi.
Deniz2961 Aybke bnce sakın ol sen stres yapınca bebişte etkileniyor o yuzden hareket etmiyor olabilir tatlı bırseyler ye varsa vısne li meyve suyu ıc sil tarafına yat hrektlnır ama once kndını rahatlt
Yagmurakks Canım ben 17 Haftalıkken tam olarak hisetim ama onun öncesinde kelebek seyirmesi gibi hissediyirdum
Tgbs Yagmurakks ben ne zaman hissedecem bebeğimi acaba ne olacak prensesmi prens mi çok heyecanlıyım bana dua edin rabbim gönlüme göre evlat versin 💕
Ruzgarr 14.haftamdayim cok net hissetmesemde hareket ettiğini anlıyorum.bu arada 2.gebeliklerde daha erken hissedilir deniyordu gercekten öyleymiş.
Tgbs Ruzgarr benim ikinci hamileliğim ama ilki düşükle sonuçlandı😔 bu bebeğim çok sağlıklı çok şey kür Birde hanımlar ikili testi yapmasam bi zararı olur mu
Ruzgarr Tgbs inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza.ikili testi yaptırın bence.ileriki zamanlarda Allah korusun bir problem görürlerse size ikili testi sorarlar ilk olarak.kafaniz rahat olsun en azindan