Aysekalkan Bebegimizolsun rabbim dilerse verir düşünsene milyonlar gidiyor bitane sana can oluyor inşallah rabbim kucağını doldursun sabırla Dr konturol kumu bırakmadan birde sperim.sayini artirak yiyecekler ve vitaminler kullanarak yıla devam bence
Bebegimizolsun Sumeyyeabdi tansiyonum yüksek çıktı biraz oda stresten sanırım Kiloluyum diye ebemiz şey demiş eşime düşük riski olabilir dikkat etsin demiş sürekli uzasın demiş
haziransekiz Bebegimizolsun sende kendini kritik süre bitene kadar yorma. Allahım yardım etsin. Çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Sumeyyeabdi Bebegimizolsun ilk bebeğin olacak demi kısmetse ☺️ ilk 3 ay kritik canim bebek yerleşiyor ’ya sende cok dikkat et kendine yatip uzanacan mecbur inşallah herşey yolunda gider iyi olursunuz 🥰🤲🤲
JJ19 Bebegimizolsun valla ben azeriyim burda hic kan tahlili yaptirmiyorlar direkt 0-5 hafta icin ultrasona giriyosun daha adetime 1 gun vardi ultrasona girdigimda kalinlasmadan doktor anladi hamile oldugumu
Perihan2727 Bebegimizolsun yaaa🥲 Allah’ım tamamına erdirsin dün okumuştum bugün sonucu merak ettiğimden geldim çok sevindim 😍😍😍
Bebegimizolsun Perihan2727 sağol canımın içi Allah razı olsun teşekkür ederim Sonuç daha çıkmadı dua edin nolur yanılmış olmayalım yarın öğlen çıkacakmış sonuç