JJ19 Bebegimizolsun valla ben azeriyim burda hic kan tahlili yaptirmiyorlar direkt 0-5 hafta icin ultrasona giriyosun daha adetime 1 gun vardi ultrasona girdigimda kalinlasmadan doktor anladi hamile oldugumu
Bebegimizolsun Sumeyyeabdi aşkım valla bugün eşim çalışıyor 24 saat yarın sabah gelecek eve hemen gidip kan vereceğiz sadece gebelik testi yapabildim evde
aysnrbc1 Bebegimizolsun Hayirli ugurlu olsun canim bak aldik guzel haberlerini. Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🥰
Bebegimizolsun aysnrbc1 çok şükür kuşummm çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım ❤️❤️❤️
minik_koala_ve_annesi Bebegimizolsun yaa oyle mi cok sevindim canim allah tamamina erdirsin insallah saglikla sihhatle kucagina al canisi 🥰
Bebegimizolsun minik_koala_ve_annesi ayyy inşallah kuzum benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️
_fatima_1234 Bebegimizolsun yaaa duygulandimm🥺♥️😍Allah saglikli kucagnza almayi kismet etsinn guzel duygular isteyen kese versin🙏🙏🙏♥️♥️♥️
Bebegimizolsun _fatima_1234 çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun isteyen Herkese nasip etsin bu mutluluğu ❤️
Ocean-blue Bebegimizolsun hadi hayırlı olsun. Birde biz birkaç kişiye demiştik doktorum kimseye demediniz değilmi dedi 🙈 ilk 8 hafta fazla duyurmasan iyi edersin. Sadece eşin ve sen bil.
mrsmerry Bebegimizolsun yaaa çok sevindim 🥰 rabbim tamamına erdirsin İnşaAllah 🤲🏻 Kaç gündür sonucu bekliyodum çok şükür ❤️🤲🏻🫂
Mimonur Bebegimizolsun gözün Aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin hamilelerin duası kabul olurmuş benim için ve buradakiler için dua et olur mu bizde senin sevincini yaşayalım ♥️🥰
Bebegimizolsun Mimonur oyy kurban olurum dün öğrendiğimden beri tanıdığım tanımadığım herkese dua ettim içten gerçekten rabbim en kısa zamanda hayırlı şekilde sizleri de sevindirsin inşallah
Bebegimizolsun Ocean-blue tek ailelerimiz biliyor anneler abla başka kimseye söylemedik kuzum çünkü hepimiz çok istiyorduk benim sevincimin belki daha fazlasını ailelerimiz de gösterdi bilmeyi hakediyorlardı Verende rabbim alan da rabbim inşallah bişey olmaz da
Tugcekkkkk Bebegimizolsun hiç bir sey imkansız değil. En çok neye inanırsan o olur. Olumlu düşün olumlu olsun inşallah 🙏
Bebegimizolsun Tugcekkkkk evet valla kuzum gerçekten öyleymiş hiçbişey imkansız değilmiş ben bunu anlamadım