Zuhrezuhre Bebegimizolsun tamı tamına 1 sene 1 aydır deniyorum bugünle birlikte… geçtiğimiz cumartesi günü rahim filmi çektirdim bakalım ondan umutluyum. ayrıca yumurtlama masajı var YouTubeden izle onun da etkisini gören çok insan var ben de bu ay hem yumurtlama masajı hem de ovulasyon testi deneyeceğim inşallah rabbim kucaklarımıza sağlıklı hayırlı evlatlar almayı nasip eder 🙏🏻🙏🏻❤️❤️
Bebegimizolsun Zuhrezuhre aşko bende tamı tamına 11 aydır aralıksız deniyom 👎🏻sonuç üzücü… Bi bakayım dediğine youtubeden ayy ya inşallah bebişimiz olur
Hanife47 Rabbim yüzünüze baksın kucağınızı boş bırakmasın inşallah bütün istiyene sizede nasip etsin inşallah hayırlısıyla ❤️❤️
Sumeyyeabdi Bebegimizolsun inşallah hamilesinizdir ben önceden almıştım vardı evde uyanir uyanmsx yapmıştım her türlüsu olur🥰 haber verin yeterki allahim istesin tutmuştur belki 🤲
Bebegimizolsun Sumeyyeabdi anladım kuşum inşallah yarın hayırlı haberler ile gelirim Bundan 4-5 ay önce gene gecikmem olmuştu çok heveslenmiştik formdaki arkadaşlarla testimi bekledik negatifti çok üzülmüştüm hesabımı silmiştim yeni geldim inşallah rabbim uğurlu getirir
Dark Bebegimizolsun bende öylesine yapmıştım plansizdi öyle çıktı, sanmıyorum ayrım olduğunu. Aynen uyanınca tutmak zor 😁
Sumeyyeabdi Bebegimizolsun negatif olursa Yi ne üzülmeyin vardır mutlaka bir zamanı Allahim gönlünüze göre versin inşallah canım 🤲🤲
hafsam_omerim Bebegimizolsun benim bi arkadaşın kocasında varikosel varmış yüzde 1 ihtimal vermiş doktor. Arkadaşım ilk ay hamile kalmış yani Allah ol der olur
Bebegimizolsun hafsam_omerim Yeter ki rabbim ol desin olmayacak şey yok Olmuyorsa da vardır bir bildiği rabbim sabrını versin
Dark Bebegimizolsun merak edip baktım sizin adınıza çok sevindim, tebrik ederim 🌸 İnşaallah kucağınıza almakta nasip olur hayırlı olsun 😌🌸
Elifcc Bebegimizolsun rabbim en hayırlı en güzel zamanda nasip etsin canım bizim 1 sene denedik hiç olmadı tedaviye başlanıcakken o haberi aldık herşey Allahtan yüreğini hep temiz tut 💚
Bebegimizolsun Elifcc haklısın aşkım valla bizde işte bismillah dedik tedaviye başladık bu ay, benim gecikmem oldu stresten olmuş olabilir çok üzüldük bu aralar ondan o olmuş olabilir ama inşallah rabbim yarın Eşimle benim yüzümü güldürsün 😔
asraca Bebegimizolsun asla imkansız değil aynı durumda olan 2 tüp bebekten sonra 3 normal olanlar var sperm değişen bişi olabiliyor bazen Rabbim büyük hadi yap da bize haber ver Duaların kabul olmuş olsun inş
Bebegimizolsun asraca maşallah canım darısı bana ve tüm isteyen kardeşlerime olsun rabbim evlat yokluğu ile sınamasın