123xyz Beyza_18 bende bir ay kaşıntı yaşadım bir suru kan testi safra asiti ast alt bakıldı hersey temiz cıktı kadın dogum doktorum gebelikten kaynaklı olabileceğini söyledi benim içim rahat etmedi cildiyeye gittim uyuza yakalanmışım cildiyeye gorunmenizde fayda var.Uyuz vakaları suan aşırı artmış durumsa ama kimse uyuz oldugunu söylemiyor gizliyor
123xyz Beyza_18 evet 19 haftalık hamileyim bende devletteki doktor kimyasal bi ilaç verdi özele gittim temiz içerikli cocuklara verilem bi ilaç verdi eger size de o tanı konulursa temiz içerikli bi ilaç isteyin
123xyz Beyza_18 cok yeni bi ilaç xabion adı pediatrik olanını kullanmamı söyledi sizin ileri haftalarda gebelikten kaynaklı olabilir ama gece kaşıntı uykudan uyandırıyorsa ve minik kırmızı noktacıklar oluşturduysa uyuzdan şüpheleniliyor dr ışıkla bakıp tanı koyar zaten inş uyuz degilsinizdir
turkeri-canan Beyza_18 30. Haftanın içindeyim geceleri yatırmıyor beni kaşıntı çok zor hiçbirşey de geçirmiyor internetten baktim serin yerde uyuyun diyor klimayı açıyorum o yuzden mecbur bu sefer de hasta olacam az kaldı hayırlısıyla bir doguraydik
naimegrbz Beyza_18 bende yaklaşık 2 haftaya önceye kadar öyleydim safra asitleri testi falan yaptırdım çok şükür sonuç iyi çıktı ama ne kullandıysam geçmedi ilaç merhem hiçbiri geçirmedi sonra kendiliğinden geçti sadece baya ılık su ile duş almanı öneririm acayip rahatlatıyo
Mustafaninannesi Beyza_18 ben ilk gebeligimde 7. Ayında öyle olmustum acayip eklem yerlerim kollarım kaçınırdı gece uykumdan kalkardım doktor tüm testleri yaptı temiz çıktı ve kazanmaktan tansiyonun 17 lerde geziyodum sonradan farkettim ki kendim düşünerek patlıcan alerjim varmış ve 2 3 gün kızartma türlü felan yemiştim patlicani kestim bişeyim kalmadı o gün bu gündür yemem
Ceila Kaşıntı yaşıyorum çünkü özel bölgem, bacaklarım dahil jilet kullanmaya başladım. Hamilelik dışında bile jilet iyi gelmezdi ağda yapardım o yüzden. Şimdi yapamıyorum. Mahvoluyorum yani kaşıntıdan 🤦♀️
Nihal_04 Beyza_18 maalesef bende çıktı karaciğerm de yağlanma varmış ilaç verdi verdi bunu kullan 2 gün sonra gel dedi ilerleme olmazsa sezaryen alacaz dedi