Eerk Merhaba, Ağustos sonu gibi yenidoğan için nasıl kıyafetler seçmeliyiz? Hep uzun kollu aldım acaba kısa kollu gerekir mi ? Bilemedim 🤷♀️
hunilimom Eerk merhaba 20 agutos tahmini doğum tarihim benim de bulunduğum yer çok sıcak olduğu için çoğunlukla yarım kol aldım uzun kol da ablasindan kalan var yaşadığınız yerin mevisimine uygun olabilir
uraz_ve_annesi- Eerk benimde 24 ağustos gözüküyor kısa kollu çok almadım çünkü en fazla 1 ay sonra havalar soğumaya başlayacak zaten o yüzden genelde uzun kollu çok kalın olmayan şeyler aldım
benimmdunyamm Eerk tahmini doğum 21 Agustos mersin sıcak oldufu için hep kısa kol yarım kol sıfır kol
Fenogretmeni Eerk benimde Ağustos sonu kazak bile aldım ama kısa kollu almadım😂 çok sıcak olursa zibinlarla durur
Tiredmother Zıbınlar zaten atlet gibi dış zıbın takımlarınıda uzun kollu aldım yeni doğan bebek sonuçta diye direk teni üşümesin. Çok sıcak olursa kısa kollu zıbınla durur 😄
Eerk Benim de takımlar hep uzun kollu iç zıbınları atlet niyetine kısa kollu almıştım ya onları giydiririm ya da 1 2 tane yedek alayım