aynenkezoaynen Ela344 17 gün gecikip hamile olmayanlar bile oluyor kesin sonuç için test yapman gerekir
Ela344 Msfidash test yapmak istiyorum ama eczane çok uzak bana eşim de görevde ve doğuda sıkıntılı yerde olduğumuz içinde tek başıma çıkıp alamıyorum o yüzden buraya danışmak istedim ☺️
Mihrimahvuslat Melos90 içiniz kararmış resmen güzel bir dille söylesen ne olurdu ya gerçekten anlamıyorum erkek şiddet uygulayınca şiddete hayır dersiniz ama kendiniz bir kadın olaraktan şiddet uygulamış oluyorsunuz Allah hidayet versin ne diyim 😏
Melos90 Ela344 sende baya bilgilisjn o zaman sanki kötü söz demişim gibi pek meraklisinkz linç etmeye demi sanki ben çok kötü bir şey yazmışım da herkes hemen savunmaya geçmiş bı sakın relaks
Ela344 Mihrimahvuslat mide bulantım bel ağrım ve göğüs ağrısıda var bir de yorgunluk ve aşırı uyku problemim var
Mihrimahvuslat Ela344 bunlara göre bişey var gibi görünüyor canım yinede umutlandirmak istemem seni en iyi sonucu kan ve veya test verir fırsatın olunca yap bunları ☺️
HSena38 Ela344 olma ihtimali yüksek yarın eczaneyi arayıp talep edin belki getirirler kafanızda soru işareti olarak kalmasın 😊🌸
2Bebek1Anne Ela344 kız 9 dakika yazıyor profilinde açar açmazda bu soruyu sormuşsun böyle testsiz açınca dalga geçiyorsum gibime geldi 😂
Mihrimahvuslat 2Bebek1Anne yok kız zannetmiyorum öyle olduğuna başka şeyler deseydi belki 😆bide belirtmiş durumunu 😝
Ela344 2Bebek1Anne işim gücüm yok annelik hakkın da mı dalga gecicem ne kadar kötü bir kalbe sahipsin test yapamadığım için burayı açıp sordum